Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Kirjat antavat tilaa työtilalle – Helsingin Akateemisen yläkerta myllätään

Työnteon muuttuminen näkyy myös Helsingin Akateemisen kirjakaupan kolmannessa kerroksessa, jonne avataan toukokuun alussa yhteisöllinen työtila.

Akateeminen Kirjakauppa toisesta kerroksesta nähtynä vuonna 2013.
Akateeminen Kirjakauppa toisesta kerroksesta nähtynä vuonna 2013. Kuva: Kenneth Luoto / Stockmann
Varpu Helpinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Technopolis on suomalainen kiinteistöyhtiö, joka omistaa toimistokiinteistöjä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Se markkinoi coworking-työtiloja, joiden lippulaivaksi Helsingin Akateemisen kirjakaupan kolmanteen kerrokseen avattavaa tilaa mainostetaan.

Technopoliksen mukaan työtä tehdään nyt ajasta ja paikasta riippumatta, ja keskeisessä roolissa ovat liikkuvuus, joustavuus ja verkostot. Myös freelancereiden ja pienten yritysten osuus kasvaa.

– Tarjoamme jaettuja tiloja ja palveluja, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn omien toimistojen ulkopuolella nyt myös Helsingin ydinkeskustassa, Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang sanoo.

Toukokuussa avautuva Akateemisen yläkerran tila on suunniteltu sadalle hengelle. Sinne tulee oman kahvilan lisäksi työpisteitä itsenäiseen työskentelyyn, pientoimistoja ja tapahtumatila.

Talousvaikeuksissa painivan Stockmannin mielestä Technopoliksen työtilat sopivat hyvin Stockmannin ajatusmaailmaan.

– Etsimme jatkuvasti yhteistyömahdollisuuksia, jotka tukevat tarjontaamme sekä pitkän aikavälin strategiaamme. Alvar Aallon suunnittelema rakennus on hyvin ainutlaatuinen, ja Technopoliksen työtilat sopivat sinne erinomaisesti. Uskomme, että tämä palvelee myös meidän asiakaskuntaamme, Stockmannin kiinteistöjen kaupallisten toimintojen johtaja Seppo Oksanen muotoilee.

Suosittelemme