Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Manchester Cityn nuhjaus sai maalivahdin kyllästymään - "Olisin voinut ottaa vapaapäivän"

Joe Hart uskoo vielä joukkueensa mahdollisuuksiin voittaa mestaruus. Manchester City pelasi maalittoman tasapelin Norwichin vieraana.

Manchester Cityn Joe Hart katselee maaliverkon läpi.
Joe Hart (Arkistokuva) Kuva: Bernd Thissen / EPA
Jaakko Parkkinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Manchester Cityn säkenöivä hyökkäys ei saanut lauantaina mitään aikaan, kun Valioliigan nelonen jäi maalittomaan tasapeliin Norwichin vieraana. "Kanarialinnut" on sarjan 18:ntena eli ensimmäisellä putoajan paikalla.

Maalivahdit saivat oll rauhassa: Norwich sai aikaan kaksi laukausta ja vierasjoukkue viisi.

- Suorituksemme oli pettymys. Minä ja John Ruddy olisimme voineet ottaa iltapäivän vapaaksi. Pitää antaa tunnustusta heidän puolustamiselleen. Se toimi heille, mutta en välitä heistä. Emme olleet tarpeeksi hyviä voittaaksemme, manchesteriläisten maalivahti Joe Hart kommentoi BBC:lle ottelun jälkeen.

- Meidän pitää olla luovempia, säkenöidä, emme pystyneet siihen. Kärjen tilanne muuttuu jatkuvasti ja meidän pitää uskoa itsemme. Uskon, että voimme voittaa sarjan.

Päävalmentaja Manuel Pellegrini myöntää, että mestaruustaisteluun on enää vähän eväitä.

- Olimme staattisia hyökkäysalueella. Joka kerta kun pisteitä putoaa, on vaikeampi jatkaa positiivista ajattelua. Meidän täytyy jatkaa mestaruuden tavoittelua niin kauan kuin se on matemaattisesti mahdollista, chileläinen sanoi.

Suosittelemme