Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Suoraa puhetta Valioliiga-valmentajalta: Arsenal ja City ulkona mestaruustaistelusta

Ronald Koemanin mukaan paineet alkavat kerääntyä Leicester-pelaajien harteille, kun mestaruustaistelu tiivistyy.

Southamptonin manageri Ronald Koeman
Kuva: AOP
Jaakko Parkkinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Southamptonin päävalmentaja Ronald Koeman ei usko, että Arsenalilla tai Manchester Cityllä on enää mahdollisuuksia taistelussa Valioliigan mestaruudesta.

Koeman kommentoi asiaa Sky Sports -kanavalla Leicesterin otettua 1-0-voiton Newcastlesta.

"Ketut" jatkaa viiden pisteen erolla sarjakakkoseen Tottenhamiin. Liigakolmonen Arsenal on jo 11 pisteen ja Manchester City 12 pisteen päässä. Kummallakin on ottelu vähemmän pelattuna kuin Leicesterillä.

- Kamppailu käydään Tottenhamin ja Leicesterin välillä. Minun mielestäni tämä tulos ratkaisi sen ja tilanne on uusi Leicesterille.

Southampton on Valioliigassa seitsemäntenä, mutta valmentaja on kerännyt urallaan kolme Hollannin-mestaruutta valmentajana. Koemanin mielestä Leicesterillä alkaa olla paineita, vaikka kukaan ei odottanutkaan joukkueen nousevan mukaan kärkikamppailuun.

- Tottenham on edelleen lähellä, mutta nyt tämä on kahden joukkueen taistelu. Ennen tätä ottelua mukana oli neljä tai viisi joukkuetta. Tämä ajatus alkaa myös pyöriä Leicester-pelaajien päässä, Koeman sanoi.

- Aiemmin manageri (Claudio Ranieri) puhui Eurooppa-liigasta, mutta nyt heille on tarjolla Mestarien liiga. Nyt puhutaan kakkos- tai kärkisijasta.

Suosittelemme