Hyppää sisältöön

Tampereen perussuomalaiset tukee Terhi Kiemunkia

Kiemungin kommentit maahanmuuttajalasten virpomisesta saivat aikaan kohun palmusunnuntaina.

Terhi Kiemunki Kuva: Perussuomalaiset

Tampereen perussuomalaiset ilmoittaa antavansa puheenjohtajalleen Terhi Kiemungille täyden tukensa.

Perussuomalaisten Tampereen paikallisyhdistys kokoontui tänään lauantaina sääntömääräiseen kevätkokoukseensa. Yhdistys julkaisi illalla tiedotteen, jossa kerrotaan, että kevätkokous seisoo yksimielisesti Kiemungin takana ja tuomitsee "vääristelevään uutisointiin perustuvan poliittisen ajojahdin".

Kiemunki kommentoi palmusunnuntaina sosiaalisessa mediassa maahanmuuttajalasten virpomista. Kiemungin kirjoituksista nousi nopeasti kohu.

"Onko tämä kotiutumista kun muslimipenskat kiertää virpomassa? Vai onko Allahillakin tänään joku vuosipäivä?" hän muun muassa kirjoitti.

Tampereen perussuomalaisten tänään julkaisemassa tiedotteessa todetaan, että "yksityisen keskustelun palasista koottu uutisointi pyrki leimaamaan Kiemungin rasistiksi".

Kiemunki erotettiin viime sunnuntaina Perussuomalaisten Pirkanmaan piirihallituksen varapuheenjohtajan paikalta luottamuspulan takia.

Myös Kiemungin asema kansanedustaja Lea Mäkipään (ps.) eduskunta-avustajana oli vaakalaudalla. Hänelle annettiin lopulta varoitus, mutta hän sai pitää työnsä.

Kiemunki on itse pyytänyt poliisia tutkimaan omat kirjoituksensa.

Suosittelemme sinulle