Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Mikko Rantasen agentti: "Käsivamma näyttää helpottavan"

Leijonien MM-leiriryhmään tällä viikolla liittyvän Mikko Rantasen ranteessa ollut kysta on parantumassa.

Mikko Rantanen laukoo.
Mikko Rantanen. Kuva: AOP
Sari Sirkkiä-Jarva
Avaa Yle-sovelluksessa

Kesäloma on tarpeen niin nuorille lupauksille kuin NHL-rääkkiin jo tottuneemmille pelureille. Agentti Petteri Lehdon asiakkaista muutamat kokeneemmat hamuavat ylleen Leijona-paitaa mutta tietyin varauksin. Syksyn World Cup on NHL:n näkökulmasta valtava tapahtuma ja siksi kevään MM-kisoihin liittyy kysymysmerkkejä.

Kevään MM-kisat jäävät väliin Lauri Korpikoskelta ja Rasmus Ristolaiselta, Kari Lehtosen agentti toivoo saavan mahdollisuuden World Cupin joukkueessa.

- Korpikoski on ollut koko kauden loukkaantuneena, hän on sen sanonut, hänellä on ollut polvessa ja päässä ja kaikkea muuta. Ristolainen on myös ilmoittanut valmennukselle, että hän ei lähde, sopimus päättyy.

- Tuolla aikataululla, mitä nykyään on kalenterissa, kynttilä palaa molemmista päistä, sinä et jaksa. Ristolainen jäi nyt pois MM-kisoista, mutta hän on World Cupissa mukana, mä sanon, että se on ihan oikein, vaikka sopimus ei olisikaan ollut katkolla. Pelaajille jää niin vähän aikaa palautumiseen, nuorten pelaajien pitää lisäksi rakentaa uutta kapasiteettia, Lehto painottaa.

Leijonien MM-leiriryhmään tällä viikolla liiittyvän Mikko Rantasen käsivamma näyttää helpottavan. Ranteessa ollut kysta on parantumassa. Lehto oli asiakkaaseensa yhteydessä viimeksi maanantaina.

- Mikko lähtee Leijona-paitaan, mutta onko hän MM-kisoissa, se on Kari Jalosen ja Jere Lehtisen päätettävissä, Lehto kertoo.

Suosittelemme