Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Karhuselle jo kolmas perättäinen mestaruus - iloitsi vihdoin SM-kullan saaneiden puolesta

Tappara-maalivahti kruunasi siirtonsa jälkeisen kauden SM-kultaan. Kolmannen perättäisen mestaruuden hetkellä hän iloitsi etenkin aiemmin hävinneiden joukkuekavereiden puolesta.

Tomi Karhunen
Tomi Karhunen ja kolmas SM-kulta kaulaan. Kuva: Tomi Hänninen
Teemu Tammilehto
Avaa Yle-sovelluksessa

TAMPERE. Tomi Karhunen kuului Tapparan ratkaisupelaajiin etenkin finaalisarjan loppuvaiheissa, kun HIFK kaatui voitoin 4-2. Kärpistä Tapparaan täksi kaudeksi maalivahti juhli jo kolmatta perättäistä Suomen mestaruuttaan, ensimmäistä kertaa selkeänä ykkösvahtina.

Karhunen iloitsi tietenkin omasta kultamitalistaan, mutta etenkin joukkuekavereidensa puolesta.

- Olen niin onnellinen noiden jätkien puolesta, jotka ovat kolme kertaa olleet toisella puolella. Tämä on niin ansaittu mestaruus kuin voi olla. Erityinen porukka, josta näki koko ajan sen, mitä he ovat käyneet läpi ja mitä ovat valmiita tekemään sen eteen. Tämä on monelle unelmien täyttymys, Karhunen sanoi ottelun jälkeen.

Karhunen oli aivan lähietäisyydellä kuudennen finaalin loppuhetkien draamassa, kun IFK:n maalia tarkistettiin summerin soimisen jälkeen.

- Tiesin koko ajan, että olemme voittaneet pelin. Summeri soi silloin kun kiekko oli vielä maalin takana.

Karhusella on mestaruusjuhlat alla myös kahdelta viime keväältä, joten juhlimistaidot ovat hallussa. Kauanko mestaruutta juhlitaan?

- Katsotaan, miten paljon jätkät jaksavat. Minulta ei virta lopu!

Suosittelemme sinulle