Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Peetun purkupallot: "Ronaldon saappaat jäivät täyttämättä"

Yle Urheilun jalkapalloasiantuntija Petri "Peetu" Pasanen antaa kehut Cityn maalivahti Joe Hartille. Omissa "purkupalloissaan" entinen maajoukkuekapteeni pohtii myös Cristiano Ronaldon saappaiden täyttämisen vaikeutta sekä Cityn laitapeliä.

Joe Hart
Joe Hart Kuva: AOP
Yle Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

City-Real Madrid

Ottelun olisi voinut (melkein) jättää pelaamatta

Ensimmäiset 70 minuuttia ottelusta oli niin huolellista puolustamista molemmilta joukkueilta ja riskien välttelyä keskialueella, että ottelu oli jopa tylsä. Tämän kaliiberin kohtaamiselta on lupa odottaa enemmän! Kenttä oli täynnä laadukkaita pelaajia, mutta se ei näkynyt ulospäin. Näimme tyypillisen pudotuspeliottelun, jossa äänettömästi todettiin, että ratkaistaan tämä koitos vasta Madridissa.

Ronaldon saappaat

Cristiano Ronaldo ei käytännössä koskaan istu vaihdossa. Eilen hän ei ollut kokoonpanossa, joten todistimme miten hänen tyhjät saappaansa olivat täytön edessä stadionilla. On miltei mahdotonta korvata Ronaldon laatu, sen näki eilenkin, joten Lucas Vasquez sai todeta, että ainakin hänelle Ronaldon saappaiden koko oli eilen liian suuri. Eipä löytynyt tuttua hyökkäyksen rytmiä Real Madridin vasemmalla laidalla.

Joe Hart oli illan hahmo

Joskus koutsit toteavat puolueellisesti vastustajan maalivahdista, että omat pelaajat tekivät pussarista kentän parhaan pelaajan. Realia vastaan Joe Hart esitti kaksi upeaa lähitorjuntaa ottelun lopussa ja piti Cityn hengissä. Jo PSG:tä vastaan hän osoitti erinomaista osaamistaan. Kehut eivät tällä kertaa menneet väärään osoitteeseen.

Cityn kuljetusliike ei toiminut

Man Cityn hyökkäyspeliä leimaa herrojen Kevin De Bruynen ja David Silvan pallon kuljettelu. Espanjalaisia vastaan heidän liikkeensä ja ratkaisusyöttöyritykset olivat liian usein ennakoitavissa eikä tilanteita juurikaan syntynyt. Ensi viikolla City tarvitsee heille enemmän syöttökohteita Realin puolustuksen selustaan, jos joukkue halajaa arvokasta vierasmaalia ja sitä kautta finaalipaikkaa.

Suosittelemme