Hyppää sisältöön

Ylen Jalkapallokierros – kolme ottelua, kolme vierasta

Perjantai-ilta on Yle Puheella jalkapalloilta, kun ohjelmassa on kolme Veikkausliigan ottelua. PS Kemi jatkaa vielä evakossa. Voittaako Ilves taas? Entä häviääko SJK taas? Jalkapallokierros seuraa tapahtumia.

PS Kemin Aliu "Kaby" Djalo
PS Kemin Aliu "Kaby" Djalo Kuva: Tomi Hänninen
Yle Urheilu

Perjantai-ilta on Yle Puheella jalkapalloilta, kun kolme Veikkausliigaottelua täyttää radioaallot. Puhtaan pelin Ilves kohtaa Tammelassa IFK Mariehamnin, kun taas nollakerholainen, mestari-SJK matkaa Vantaalle PK-35 vieraaksi. Oulussakin pelataan liigafutista, kun PS Kemi järjestää tämänkertaisen evakkomatsinsa HJK:ta vastaan Raatin kentällä.

Jalkapallokierroksen studiovieraina kuullaan kolmen eri sukupolven jalkapallomiestä. HIFK-futiksen Grand Old Man, Gary "Chisun-isä" Sundberg istahtaa jalkapallostudioon heti kello 18 jälkeen. Entinen urheilu- ja kulttuuriministeri, futismies henkeen ja vereen, Paavo Arhinmäki, liittyy joukkoon noin  kello 19. Samoihin aikoihin studioon ehtii treeneistään myös illan kolmas vieras, 17-vuotias superlupaus Daniel "Raminpoika" Rantanen.

Kolme peliä. Kolme vierasta. Kolme tuntia jalkapalloviihdettä. Sitä tarjolla perjantaina Yle Puheella alkaen kello 18.03. Ei muuta kuin radiot auki ja korvat hörölle, kun studiojuontajana häärää Kaitsu Kunnas!

Siirry Yle Puheen taajuksille tästä.

Suosittelemme sinulle