Hyppää sisältöön

PK-35 pettyi SJK-tasapeliin – "Dominoimme toista puoliaikaa lähes täydellisesti"

Erotuomari Dennis Antamon loppuvihellyksen soitua Myyrmäen jalkapallostadionilla nähtiin harmistuneita punamustapaitoja. PK-35 haki vimmatusti voittomaalia läpi toisen puoliajan, mutta Shefki Kuqin suojattien oli lopulta tyytyminen maalittomaan tasapeliin hallitsevaa mestaria vastaan.

SJK-vahti Mihkel Aksalu
SJK-vahti Mihkel Aksalu Kuva: Tomi Hänninen
Yle Urheilu

- Pelisuunnitelmamme ei onnistunut tänään lainkaan. Olimme askeleen perässä joka tilanteessa. Syötimme huonosti ja sijoituimme huonosti. Olimme onnekkaita, kun saimme täältä pisteen mukaamme, SJK-kapteeni Mihkel Aksalu suomi omiaan tasapelin jälkeen.

Aksalu osui naulankantaan. PK-35:n taidokas keskikenttä rakenteli oivia maalintekopaikkoja läpi toisen puoliajan. Ottelun paras maalipaikka osui Pablo Counagolle, vain pari minuuttia ennen loppuvihellystä. Ymer Xhaferin keskitys tavoitti 36-vuotiaan espanjalaiskärjen, jonka puskun Aksalu onnistui torjumaan vain vaivoin maaliviivan tuntumasta.

- Olen aika pettynyt. Dominoimme toista puoliaikaa lähes täydellisesti. Lopussa oli vielä tuo Pablon (Counago) pusku, jonka Aksalu pelasti. Ottelu kuvastaa hyvin pitkälti koko kauttamme tähän mennessä. Olemme dominoineet oikeastaan joka peliä, mutta omat virheet tai tehottomuus on vaivannut. Pitää vaan jatkaa, kyllä se siitä paranee koko ajan, 75 minuuttia PK-35:n hyökkäyksen kärkenä rymistellyt Masar Ömer pohdiskeli.

SJK-leirissä riittää rutkasti mietittävää. Hallitseva mestari ei saanut peliään toisella puoliajalla lainkaan käyntiin, ja joukkue saa kiittää kauden avauspisteestään loistavasti torjunutta kapteeni Aksalua.

- Tiesimme PK-35:n olevan kova joukkue. He pelaavat hyvää syöttöpeliä ja tulevat väkevästi sekä laidoilta että keskeltä. He osoittivat pystyvänsä pelaamaan hyvin, ketä vastaan tahansa. Juhlimme viime kauden päätteeksi ja nyt olemme sarjataulukon hännillä. Meidän täytyy todistaa, että meillä on rohkeutta ja tahtoa taistella itsemme ensin sarjataulukon keskivaiheille ja sitten voimme puhua jälleen kärkisijoista, Aksalu pyöritteli.

Aaro Linnalaakso, Vantaa

Suosittelemme sinulle