Hyppää sisältöön

Rolling Stones, The Who, Bob Dylan, Roger Waters ja Paul McCartney vihjaavat yhteisesiintymisestä

Yhteisesiintymisestä on huhuttu jo kauan, mutta nyt juoruille on saatu vahvaa pontta. The Rolling Stones, The Who, Roger Waters, Bob Dylan ja Paul McCartney ovat julkaisseet lähes samanaikaisesti sosiaalisessa mediassa videot, jotka päättyvät sanaan lokakuu.

Rolling Stones esiintyy ilmaisessa konsertissa Havannassa, Kuubassa 25. maaliskuuta. Kuva: Alejandro Ernesto / EPA
Sanna Vilkman

TheRolling Stones (siirryt toiseen palveluun)in Twitter-videolla pyörii vinyyli tupakansavuun kietoutuneena. Taustalla kuuluuAll Down the Line.Bob Dylan (siirryt toiseen palveluun)puolestaan julkaisi some-tililläänBallad of a Thin Manintahdittaman videokollaasin nuoruusvuosiltaan.

The Whon Roger Daltrey on puhunut jo avoimesti megafestivaalista. Kuva: Matt Kent

The Whon (siirryt toiseen palveluun)Facebook-videossa vanhojen keikkataltiointien taustalla soi _My Generation, _jaPaul McCartney (siirryt toiseen palveluun)n klipillä raikaa The Beatlesin _I've Got a Feeling.  _Roger Watersin (siirryt toiseen palveluun) rakeisen keikkavideon taustana on Pink Floydin Brain Damage.

Valittujen kappaleiden lyriikat vihjaavat siitä, mikä vahvistetaan jokaisen videon lopussa tekstillä October, lokakuu. Pitkään velloneet huhut rockjättiläisten esiintymisestä yhteisfestivaaleilla ovat ilmeisesti käymässä toteen.

Artistien managerit ovat vahvistaneet amerikkalaislehdistölle, että neuvottelut esiintymisistä ovat viimeistä niittiä vaille valmiit. Useiden amerikkalaislähteiden mukaan joukkoon liittyy vielä Neil Young, mutta miehen Twitter-tilillä asiasta ei löydy vihiä. Youngin edustaja on antanut asiasta toistaiseksi vain kryptisiä lausuntoja.

Bob Dylan keikalla Vietnamissa huhtikuussa 2011. Kuva: Vi Khoa / EPA

Rockdinosaurusten kokoontumisen taustalla ovat yhdysvaltalaisen rocklehdistön mukaan maan suurimman festivaalin, lähes 100 000 kävijää päivässä vetävän Coachellan, taustavoimat. Tapahtuma järjestetään Coachellan tiluksilla Kaliforniassa 7.–9.10. Lokakuisen tapahtuman nimeä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Vääräleuat ovat nettikommenteissa ristineet sen Oldchellaksi.

Paul McCartney Santiagossa 22. huhtikuuta. Kuva: Felipe Trueba / EPA

Suosittelemme sinulle