Uuden aiesopimuksen mukaan Sangen saa tuotteensa myytäväksi Restelin Pohjois-Suomen ravintoloihin ja hotelleihin. Tiedotteen mukaan yhteisenä tavoitteena on laajentaa yhteistyö kattamaan koko Restel-ketjua.
Myynnistä ja PR:stä vastaava Outi Forstén kuvailee sopimusta erittäin tärkeäksi Sangenille.
– Tämä on todella iso asia Sangenille ja Tornion Panimolle. Sopimus avaa meille upeat myyntikanavat ja mahdollistaa logistiikan optimoimisen kustannustehokkaasti, kertoo Forstén.
Myös Restel uskoo vahvasti yhteistyöhön.
– Pienpanimoteollisuus on nyt kovassa nousussa. Yhteistyö tuo paljon mahdollisuuksia ja haluamme ehdottomasti, että Sangenin ja Tornion Panimon tuotteet ovat valikoimissamme ensimmäisten joukossa, kertoo Restel-ketjun aluepäällikkö Markus Nordberg.
Restelillä on pohjoisessa ravintoloita ja hotelleja muun muassa Kemissä, Torniossa, Rovaniemellä, Kuusamossa Rukalla ja Oulussa.
Sangen Oy:lla on parhaillaan käynnissä osakeanti Tornion Panimon tuotannon käynnistämiseksi Lapin Kullan entisiin tiloihin. Osakeantiin on sijoitettu jo lähes 400 000 euroa.