Hyppää sisältöön

Duudsonit laajentavat toimintaansa Suomen ja Ruotsin rajalle – uusi aktiviteettipuisto avataan Tornioon

Hurjista tempuista tunnettu pohjalaisryhmä Duudsonit avaa kesällä uuden aktiviteettipuistonsa Tornioon Lapin Kullan tehtaan entisiin tiloihin.

Kuva: Duudsonit Activity Park

Uusi Duudsonit Activity Park TornioHaparanda -aktiviteettipuisto avataan tulevana kesänä Tornioon.

4500 neliömetrin kokoinen sisäaktiviteettipuisto ja 200-paikkainen lähiruokaravintola Pirttihirmu avataan Elämystehdas Lappariin aivan Tornionjoen rantaan.

Tiedotteessaan Duudsonit kertovat, että Tornion puistossa näkyy ja tuntuu arktinen teema. Puistoon tulee arktisia elementtejä, esimerkiksi  jäänmurtaja, lumisotapeli ja lasten lumilautailupaikka.

Lisäksi puistoon rakentuu erilaisia kiipeilymaailmoja, polkuautorata, trampoliini- ja skeittialue, bagjump, airtrack sekä vaahtomuoviallas. Elämyspuiston rakennustyöt ovat jo pitkällä ja avajaisia vietetään kesäkuussa.

– Haluamme Duudsonit-brändin näkyvän positiivisissa merkeissä liikuttamassa lapsia, nuoria, aikuisia, perheitä, tykyilijöitä sekä mummuja ja paappoja lastenlapsineen. Panostamme puistoihin sekä muuhun liikuntaa ja yhdessäoloa lisäävään liiketoimintaan jatkossa merkittävästi. Tavoitteemme on partnereittemme kanssa kasvaa kotimaassa ja kansainvälisesti, kertoo Duudsoneiden Jarno Laasala.

Tornioon tavoitellaan ensimmäisenä toimintavuotena 120 000 asiakasta ensisijaisesti Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä. Tornion Duudsonit Activity Park ja Ravintola Pirttihirmu työllistävät noin 20 henkilöä.

Duudsoneiden ensimmäinen aktiviteettipuisto avattiin Seinäjoelle vuonna 2014.

Suosittelemme sinulle