Hyppää sisältöön

Finaalitappio veti Mikael Granlundin apeaksi: "Tähän on tyytyminen"

Minnesotan NHL-hyökkääjä ja vuoden 2011 maailmanmestari harmitteli, että Kanada onnistui tappamaan Leijonien hyökkäyspelin.

Kuva: Tomi Hänninen

Mikael Granlund oli yksi Leijonien parhaista pelaajista hopeaan päättyneessä MM-turnauksessa. Granlund oli turnauksen viidenneksi tehokkain pelaaja, alati vaarallinen juonikkaalla pelillään, mutta hänkin jäi nollille sunnuntai-iltana Kanadan juhliessa MM-finaalissa 2-0-voittoa.

- Ei mitään, kaikki kunnia Kanadalle. He pelasivat todella hyvän pelin, olivat tehneet kotiläksynsä ensimmäisen pelin jälkeen. He hyökkäsivät todella hyvin ja pitivät kiekkoa hyökkäysalueella paljon. Meillä oli ehkä muutama paikka, mutta näin kävi tänään, Granlund sanoi Yle Urheilulle pelin jälkeen.

Se, että Suomi ei saanut finaalissa hyökkäysarsenaaliaan toimimaan, veti Minnesotan NHL-hyökkääjän mielen matalaksi.

- Kyllä se miestä syö. Ei se yllätys ole. Meillä oli hieno mahdollisuus voittaa kultaa, mutta sitä ei saatu. Tähän on tyytyminen.

- Eihän me maalipaikkoja juuri saatu. Kanada teki hyvää työtä. He eivät menetelleet kiekkoja, jolloin emme päässeet hyökkäämään vastaan. Kanada pelasi pitkiä hyökkäyksiä, jolloin meidän hyökkäys taas jäi vajaalle, Granlund kuvaili.

Suosittelemme sinulle