Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

Video: Venäjän laiva uppoamassa - Ramsey ja Taylor veivät Walesin nopeasti 2-0-johtoon

Walesin Aaron Ramsey teki komean avausmaalin Venäjää vastaan, kun Joe Allen antoi loistavan pystysyötön. Katso osuma klikkaamalla kuvaa! Hetken kuluttua Wales siirtyi jo 2-0-johtoon, kun vasen pakki Neil Taylor pääsi laukomaan vapaasti.

Katso video kuvaa klikkaamalla.
Arimo Laakkonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Yle Urheilun jalkapallon EM-kisojen Kisaoppaasta löydät kaikki kisauutiset, turnausohjelman, lähetystiedot, suorat nettilähetykset ja kuumimmat videot.

Jalkapallon EM-turnauksessa pelataan maanantai-iltana loppuun lohko B. Wales aloitti terävästi Venäjää vastaan ja avasi maalinteon jo kymmenen minuutin kohdalla.

Joe Allen antoi loistavan pystysyötön, ja läpiajoon päässyt Aaron Ramsey viimeisteli varmasti 1-0-osuman. Maali oli Ramseylle turnauksen ensimmäinen.

Vain kymmenisen minuuttia oli ehtinyt kulua edellisestä osumasta, kun Gareth Bale antoi maagisen läpisyötön Neil Taylorille. Vasemman puolustajan ensimmäinen yritys pysähtyi Igor Akinfejevin torjuntaan, mutta paluupallosta syntyi 2-0-osuma.

Katso video 2-0-osumasta täältä (Yle Areena)!

Tuloillaan oleva voitto veisi Walesin varmasti pudotuspeleihin. Pahaan siltaan heti alussa joutunut Venäjä taas tarvitsisi pakkovoiton, jos se haluaa elätellä toiveita jatkopeleistä.

Wales johti ottelua 30 minuutin kohdalla 2-0. Seuraa ottelua suorana täältä!

Suosittelemme sinulle