Hyppää sisältöön

Iker Casillas julkaisi vihjailevan Rambo-videon: maajoukkueura ohi?

Espanjan maajoukkueen ja Real Madridin pitkäaikainen maalivahti Iker Casillas vihjaili Twitterissä lopettavansa maajoukkuepelit.

Iker Casillas espanja
Kuva: Tomi Hänninen
Otto Rönkä

- En tiedä minne, mutta olen lähdössä.

Näin sanoo Sylvester Stallonen tulkitsema John Rambo kulttielokuvan Rambo – taistelija 2 lopussa.

Ja samaa sanoi tiistaina myös yksi 2000-luvun suurimmista maalivahdeista. Espanjan maajoukkueen ja Real Madridin pitkäaikainen koppari Iker Casillas julkaisi samaisen Rambo-klipin virallisella Twitter-tilillään (tietenkin espanjaksi dubattuna versiona), ja kirjoitti saatesanoiksi hyvästit.

- Olen ylpeä saadessani faneiltani tunnustusta. Tänään, aina ja ikuisesti maajoukkueen puolesta, kääntyi löyhästi Casillasin twiitti.

Tätä nykyä portugalilaista Portoa edustava Casillas viittasi kiitoksellaan suosittuun Twitter-hashtagiin #GraciasCasillas – "kiitos Casillas". Tunnistetta alettiin jakaa sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Espanja putosi Ranskan EM-turnauksen neljännesvälierässä Italiaa vastaan maanantaina. 35-vuotias Casillas oli mukana joukkueessa, muttei pelannut peliäkään.

Rambo-videon jälkeen Casillas ei ole twiitännut mitään muuta. Casillas esiintyi urallaan maajoukkuepaidassa 167 kertaa, mikä tekee hänestä eniten maaotteluita pelanneen espanjalaisen. Hän voitti Espanjan kanssa Euroopan-mestaruuden vuosina 2008 ja 2012, sekä maailmanmestaruuden 2010.

Suosittelemme sinulle