Hyppää sisältöön

Amerikkalainen bluessuuruus pienen piirin juhlissa – katso Lazy Lesterin keikka

Vaihtoehtofestari Naamat varattiin loppuun 56 sekunnissa. Yle Jyväskylän videoklipin kautta pääset mukaan Muuramen Tuomiston tilan tunnelmaan ja Lazy Lesterin keikalle.

Naamat-festivaalin konserttilava ja yleisöä.
Vaihtoehtotapahtuma Naamat myytiin loppuun, mutta Lazy Lesterin keikan voit katsoa täältä. Keikka oli lauantai-iltana.

Amerikkalainen Lazy Lester (siirryt toiseen palveluun) esiintyi lauantai-iltana Naamoilla yhdessä suomalaisen Knucklebone Blues Bandin kanssa. Louisianasta koitoisin oleva Lazy Lester laulaa, soittaa huuliharppua sekä kitaraa.

Lazy Lester eli Leslie Johnson on 83-vuotias ja hänen musiikkinsa on sekoitus swamp bluesia, perinteikkäämpää bluessoundia sekä klassista countrya.

Noin tuhannen festarikävijän tapahtuma Naamat järjestetään 17. kerran Muuramen Tuomiston tilalla. Alun perin Naamat (siirryt toiseen palveluun) on ollut pienen porukan yksityistilaisuus. Sittemmin festivaali on laajentunut, mutta edelleen lippuja tulee myyntiin pieni määrä. Kesäkuussa kaikki myyntiin tulleet tuhat lippua ennakkovarattiin 56 sekunnissa

Yle Jyväskylä taltioi Lazy Lesterin keikan ja se on katsottavissa tästä sunnuntaiaamusta alkaen Yle Areenassa viikon ajan.

Suosittelemme sinulle