Hyppää sisältöön

Päivän tärpit: Yle kertoo lähivuosien asumismenoista, seuraa nyrkkeilijä Potkosen tietä kohti finaalia

Kerromme tänään, miten suomalaisten asumismenot muuttuvat lähivuosina. Seuraamme myös nyrkkeilijä Mira Potkosen perheen ja ystävien kanssa, kun Potkonen kamppailee finaalipaikasta Riossa. Yle välittää myös tunnelmat yleisöjuhlasta, kun Pittsburgh Penguinsin Olli Määttä tuo Stanley Cup -pokaalin Jyväskylään.

Kuva: Ismo Pekkarinen / AOP

Kuinka kalliiksi käy asumisemme?

Yle kertoo tänään keskiviikkona, miten suomalaisten asumismenot muuttuvat lähivuosina. Suomen Kiinteistöliiton julkaisema Asumismenot 2016 -tutkimus kertoo muun muassa, missä asuminen on kalleinta ja asumismenojen kasvu nopeinta.

Soini vierailee Tukholmassa

Ulkoministeri Timo Soini keskustelee Ruotsin ulkoministerin Margot Wallströmin kanssa muun muassa Suomen ja Ruotsin välisen turvallisuuspoliittisen yhteistyön syventämisestä. Muita aiheita ovat ajankohtaiset ulko- ja turvallisuuspoliittiset kysymykset sekä EU-asiat ja YK-yhteistyö. Soini tapaa myös valtiopäivien edustajia.

Skotlannin hallituksella Brexit-istunto

Skotlannin hallitus keskustelee erityisistunnossaan Britannian EU-kansanäänestyksen vaikutuksista. Istunnon jälkeen pääministeri Nicola Sturgeon vastaa Edinburghissa EU-kansalaisten kysymyksiin. Eroa kannattavien voitto Britannian EU-kansanäänestyksessä on herättänyt Skotlannissa uudelleen puheita itsenäisyyskansanäänestyksestä. Skotlantilaisten enemmistö kannatti Britannian pysymistä EU:ssa.

Aung San Suu Kyi matkustaa Kiinaan

Myanmarin hallitusta johtava Aung San Suu Kyi matkustaa viisipäiväiselle vierailulle Kiinaan. Suu Kyi on ensimmäinen Kiinassa vieraileva Myanmarin hallituksen edustaja sen jälkeen, kun hänen NLD-puolueensa voitti marraskuun parlamenttivaaleissa armeijan tukeman puolueen. Kiinalla oli hyvät suhteet Myanmaria aiemmin hallinneeseen sotilasjunttaan. Kiinalaislehti Global Times korosti Suu Kyin vierailun alla Kiinan ja Myanmarin hyvien suhteiden tärkeyttä.

Nyrkkeilijä Potkonen taistelee finaalipaikasta

Nyrkkeilijä Mira Potkonen kamppailee mitalin kirkastamisesta kello 20 alkaen. Yle seuraa kisaa Potkosen perheen ja ystävien kanssa Nokian keilahallilla. Videon tunnelmista voit katsoa illalla Ylen nettisivuilta.

Kiekkomaailman himoittu pokaali saapuu Suomeen

Pittsburgh Penguinsin Olli Määttä tuo Stanley Cup -pokaalin Jyväskylään keskiviikkoillaksi ja torstaipäiväksi. Voit seurata livenä yleisöjuhlan tunnelmia Ylen nettisivuilla klo 19–20.

Suosittelemme sinulle