Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Syrjäytetty City-vahti valmis leikkaamaan hurjaa viikkopalkkaansa päästäkseen Liverpooliin

Manchester Cityn maalivahti Joe Hart on jatkamassa uraansa Englannin Valioliigassa.

Joe Hart
Joe Hart Kuva: AOP
Joni Piirainen
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa eletään varsin mielenkiintoisia aikoja. Manchester City ilmoitti torstaina, että se on palkannut uudeksi ykkösvahdikseen chileläismaalivahti Claudio Bravon FC Barcelonasta.

Bravon hankinta sinetöi lopulta myös seuran pitkäaikaisen ykkösmaalivahdin Joe Hartin kohtalon. Nyt maassa pohditaan kuumeisesti sitä, mihin seuraan Englannin maajoukkueen ykkösmaalivahti suuntaa tulevaisuudessa.

Ainakin Evertonin tiedettiin kartoittaneen Hartin kiinnostusta siirtyä seuran palvelukseen, mutta tiettävästi Hartin hurja viikkopalkka on saanut liverpoolilaisseuran kuitenkin vetäytymään leikistä. 29-vuotias Hart on nostanut Cityssä huimaa 150 000 punnan viikkopalkkaa.

Sitä vastoin Liverpool on noussut hieman yllättäenkin mukaan Hartin kilpakosintaan. Liverpoolin kiinnostus huippuvahtia kohtaan on viime aikoina kasvanut entisestään, sillä Hartin kerrotaan viestineen seuralle halunsa siirtyä Jürgen Kloppin valmentamaan joukkueeseen. Jos siirto Liverpooliin toteutuisi, olisi Hart valmis leikkaamaan reilusti hurjaa viikkopalkkaansa.

Neuvottelujen odotetaan etenevän nopeasti, sillä Hartin on siirryttävä nykyisestä seurastaan viiden päivän sisällä. Kansainvälinen siirtoikkuna sulkeutuu elokuun viimeisenä päivänä. Jos Hartin siirto ei tapahdu määräaikaan mennessä, tarkoittaa se käytännössä maalivahdille pelaamista Cityn reservijoukkueessa tammikuuhun saakka.

Suosittelemme