Hyppää sisältöön

Tampereen keskustan saunapaviljonki sai luvan – rakentaminen alkaa heti

Laukontorille suunniteltu paviljonki rakennetaan Hopealinjan lipputoimiston paikalle. Lähistön taloyhtiöt vastustivat suunnitelmaa.

Kuva: Tampereen Palvelukiinteistöt Oy

Tampereen keskustaan rakennetaan paviljonki, jossa on sauna ja ravintola. Laukontorille nouseva paviljonki sai rakennusluvan tänään tiistaina kaupungin ympäristö- ja rakennusjaostossa. Nopeimmillaan rakennus on valmis toukokuussa 2017.

Samalla paikalla on jo Hopealinjan lipputoimisto, mutta se puretaan uuden, kuusi kertaa suuremman rakennuksen tieltä. Rakennustyöt voisi aloittaa heti, mutta käytännössä työt alkavat lokakuussa.

Hopealinjan lipunmyyntiä rakennustyöt eivät häiritse, sillä laivakauden loput liput myydään Laukontorin laidalla olevasta Hopealinjan toimistosta. Myös uuteen rakennukseen tulee lippukoppi.

Ympäristön taloyhtiöt valittivat ennen kokousta suunnitelmista. Myös ympäristö- ja rakennusjaoston päätöksestä voi valittaa 30 vuorokauden sisällä hallinto-oikeuteen. Oikeudella on mahdollisuus asettaa toimeenpanokielto, jolloin rakennustyöt jouduttaisiin keskeyttämään.

Suosittelemme sinulle