Hyppää sisältöön

Kardashian esitteli timanttisormustaan somessa – Koru ryöstettiin neljä päivää myöhemmin

Maanantaina Kardashianin huoneeseen Pariisissa tunkeutuneet ryöstäjät saivat saaliikseen tiettävästi miljoonien arvosta koruja.

Poliisiauto rakenuksen edustalla.
Poliisit vartioivat maanantaina rakennusta, jossa Kardashian ryöstettiin. Kuva: Ian Langsdon / EPA
Katriina Töyrylä

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianilta vetiin maanantaisessa ryöstössä koruja, joita hän oli vastikään esitellyt sosiaalisessa mediassa, kertoo poliisi brittilehti Telegraphille. (siirryt toiseen palveluun)

Neljä päivää aiemmin Kardashian oli julkaisut Twitterissä lähikuvan suurikokoisesta timanttisormuksestaan, jonka oli saanut mieheltään, räppäri Kanye Westiltä.

Kaikkiaan Kardashianilta vietiin koruja miljoonien eurojen arvosta. Poliisilähteen mukaan ryöstäjät olivat vieneet lippaan, jossa oli 5–6 miljoonan euron arvosta koruja sekä neljän miljoonan arvoinen sormus. Lisäksi häneltä vietiin tiettävästi kaksi matkapuhelinta.

"Pelkäsi raiskausta"

Poliiseiksi naamioituneet aseistetut ryöstäjät tunkeutuivat yöllä luksusasuntoon, jossa Kardashian asui Pariisin-vierailullaan. He sitoivat Kardashianin ja lukitsivat hänet kylpyhuoneeseen.

Edustajansa mukaan Kardahian on järkyttynyt, mutta hänellä ei ole fyysisiä vammoja. TMZ-nettisivuston (siirryt toiseen palveluun) mukaan Kardashian oli kertonut poliisille, että hän oli ryöstön aikana pelännyt joutuvansa raiskatuksi.

Poliisin mukaan tämänkaltaiset ryöstöt ovat erittäin harvinaisia Pariisissa.

Kohteena oli julkisuuden henkilö ja omaisuus, joka oli havaittu sosiaalisen median kautta, poliisin edustaja Johanna Primevert sanoo uutistoimisto AP:lle.

Kardashian palasi kotiin

Kim Kardashian oli Pariisissa osallistuakseen Pariisin muotiviikoille. Ryöstön jälkeen hän lähti kotiin Yhdysvaltoihin.

Kanye West keskeytti keikkansa New Yorkissa kuultuaan ryöstöstä.

Ryöstön jälkeen Kardashian on ollut tavoistaan poiketen hiljaa sosiaalisessa mediassa, samoin hänen siskonsa ja äitinä, uutistoimisto AP kertoo.

Suosittelemme sinulle