Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Koskiranta iski tehokkaasti Steve Mosesin tarjoilusta

Jarno Koskiranta ja Ilja Kovaltshuk loistivat SKA Pietarin tähtinä 5-1-voittoon päättyneessä KHL-kamppailussa Vitjazia vastaan. Koskiranta iski kahdesti ja sai molempiin osumiinsa syötöt Steve Mosesilta.

Jarno Koskiranta.
Jarno Koskiranta Kuva: AOP
Matti Lehtisaari
Avaa Yle-sovelluksessa

Jarno Koskiranta ja Ilja Kovaltshuk loistivat illan tehomiehinä SKA Pietarin 5-1-voitossa Vitjazista sunnuntain ainoassa KHL-mittelössä. Koskiranta ja Kovaltshuk viettivät kumpikin kahden maalin iltaa ja huudattivat Pietarissa ottelua seuranneita 12 250 katsojaa.

SKA:n juhlat alkoivat jo 11 sekunnin pelin jälkeen, kun Kovaltshuk vei kotijoukkueen 1-0-johtoon. Koskiranta laukoi SKA:n toisen maalin ajassa 17.02 ja Sergei Plotnikov osui vain minuuttia myöhemmin ajassa 18.03.

Vitjazin Aleksei Makejev iski toisessa erässä Vitjazin kavennuksen (3-1), mutta Koskiranta siivitti illan toisella osumallaan SKA:n jo 4-1-johtoon. Koskiranta sai molempiin osumiinsa syötön entiseltä Jokereiden tähtihyökkääjältä Steve Mosesilta.

SKA jatkoi väkevää menoaan ottelun kolmannessa erässä ja Kovaltshuk laukoi isäntien 5-1-maalin ajassa 43.45. SKA Pietari porskuttaa vahvasti ja kasvatti voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Suosittelemme