Hyppää sisältöön

Juuri nyt: Kysy Saara Aalto -ilmiöstä asiantuntijoilta – live-chat klo 12 alkaen

Toimittaja ja pop-kriitikko Oskari Onninen, fanikulttuurin tutkija Janne Poikolainen sekä tuottaja ja Uuden musiikin kilpailun kommentaattori Mikko Silvennoinen vastaavat yleisön kysymyksiin Saara Aalto -ilmiöstä live-chatissa klo 12–13.

Kuvakollaasi
Fanikulttuurin tutkija Janne Poikolainen, toimittaja ja pop-kriitikko Oskari Onninen ja tuottaja sekä Uuden musiikin kilpailun kommentaattori Mikko Silvennoinen keskustelivat tänään Saara Aalto -ilmiöstä.
Silja Massa

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Saara Aallosta kertovat jutut ovat olleet tänä syksynä monen suomalaismedian klikatuimpia artikkeleita. Mikä Aallossa suomalaisia kiinnostaa? Kertooko yleisön kiinnostus todellisesta fanituksesta vai onko Aallolla vain ilmiöön hurahtaneita seuraajia? Onko koko ilmiö suomalaismedian luoma?

Aalto on osallistunut Suomessa sekä Talent-kisaan, Voice of Finlandiin että Uuden musiikin kilpailuun, jossa valitaan Suomen euroviisuedustaja. Aalto on tullut jokaisessa kilpailussa toiseksi, mutta ei ole noussut Suomessa suureen suosioon. Miksi? Onko Britannian X Factor hänelle ovi kauan tavoiteltuun tähteyteen?

Nyt voit kysyä kolmelta fanikulttuuriin, musiikkiin tai mediaan perehtyneeltä asiantuntijalta mitä tahansa Saara Aalto -ilmiöön liittyen. Asiantuntijat ovat fanikulttuurin tutkija Janne Poikolainen, toimittaja ja pop-kriitikko Oskari Onninen sekä tuottaja ja Uuden musiikin kilpailun juontaja Mikko Silvennoinen. Lue asiantuntijoiden näkemykset Saara Aalto -ilmiöstä täältä.

Live-chat aukeaa kello 12 ja jatkuu kello 13:een saakka. Käytä chatissa vain etunimeäsi tai nimimerkkiä. Olethan keskustelussa asiallinen, loukkaavat ja asiattomat kommentit poistetaan. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Suosittelemme sinulle