Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

Meripäivien konserttijärjestäjä vaihtuu – ensimmäiset artistikiinnitykset julki tammikuussa

Kotkan Meripäivien konserttijärjestäjiksi on valittu tapahtumatuottaja N.C.D. Production ja ohjelmatoimisto Warner Music Live.

Kaija Koo esiintymässä Kotkan Meripäivillä.
Kaija Koo esiintymässä Kotkan Meripäivillä. Kuva: Tuuli Liekari / Yle
Miina Sillanpää
Avaa Yle-sovelluksessa

Meripäivä-Areenan yhteistyökumppani vaihtuu. Kotkan Meripäivien konserteista vastaaviksi kumppaneiksi on valittu tapahtumatuotantoon keskittynyt yritys N.C.D. Production Oy sekä ohjelmatoimisto Warner Music Live.

Sopimus kattaa ensi kesän tapahtuman sekä option vuodelle 2018. Areenakumppanin tehtävä on rakennuttaa konserttialue ja kiinnittää esiintyjät. Ensi kesänä Meripäivät järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen Kantasatamassa.

– Palaamme suurinpiirtein samalle paikalle merikeskus Vellamon läheisyyteen, mistä kaksi vuotta sitten lähdettiin, sanoo ohjelmapäällikkö Tiina Salonen.

Ensimmäisiä tietoja artistikiinnityksistä ensi kesän tapahtumaan on lupa odottaa tammikuussa. Vielä ei paljasteta, kuinka monena päivänä Areena-konsertteja järjestetään. Viime kesänä Areena-konsertteja oli kahtena päivänä, perjantaina ja lauantaina.

– Samaan aikaan järjestetään myös Tall Ships Races. Tapahtuma on pidempi kuin aikaisemmin, kun aloitamme jo keskiviikkona. Tähän peilaten uskaltaisin sanoa, että konsertteja on useampana iltana kuin tänä vuonna oli, Salonen sanoo.

Salosen mukaan Kotkassa ollaan hyvin tyytyväisiä siitä, että yhteistyökumppaneiksi on avoimen kilpailutuksen jälkeen löytynyt alan kärkitoimijoita Suomessa. N.C.D. Productions tuottaa esimerkiksi festivaalit Iskelmä Festivaali, Suomipop-festivaali, We Love the 90's sekä Kuopio Rockcock.

Warner Music Live puolestaan edustaa muun muassa Antti Tuiskua, Haloo Helsinkiä, Suvi Teräsniskaa ja JVG:tä.

Vuosina 2015 ja 2016 konserteista vastasi ohjelmatoimisto Fullsteam Agency.

Suosittelemme