Hyppää sisältöön

"Saara Aallolla ei mitään menetettävää"

UMK:sta tuttu tuottaja Mikko Silvennoinen uskoo täysillä Saaran mahdollisuuksiin.

Saara Aalto X-Factor -kilpailussa 19. marraskuuta. Kuva: Syco / Thames / Dymond / AOP
Minna Karila

Uuden musiikin kilpailusta tuttu Mikko Silvennoinen sanoo, että jos hän olisi Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen, hän katselisi Saaralle jo tonttia.

– Mahdollisuudet ovat todella hyvät. Kolme on enää mukana, Saara on jo voittaja. Meillä on upea kalevalainen menestystarina jo takana. Saara on vedonlyöjien ennekkosuosikki, ja brittimedia tykkää hänestä. Sosiaalisen median perusteella on mahikset jopa voittoon, Mikko Silvennoinen sanoo.

Silvennoisen mukaan monikaan kuuluisa artisti ei ole laulukilpailusta peräisin.

– Mutta jos X Factorin haluaa voittaa, se kannattaa tehdää Englannissa tai Yhdysvalloissa. Saara on jo saanut tuottajien ja levy-yhtiöiden huomion isossa maailmassa. Tässä ei ole enää mitään menetettävää, se on ihanaa tässä viikonlopussa, Silvennoinen sanoo.

Silvennoinen sanoo, ettei häntä Saaran puolesta edes jännitä, koska hän ilmeisesti laulaa siellä Bohemian Rhapsodyn, jota hän on laulanut jo koulussa. Ilmeisesti Adam Lambert laulaa hänen kanssaan.

– Oikeastaan nyt jännittää vain se, äänestääkö britit Saaraa ja pitävätkö nämä vedonlyöntitoimistojen ennakoinnit paikkansa, Silvennoinen pohtii.

Suosittelemme sinulle