Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

"Jalkapallo on raaka laji" – Forssellin mielestä "Rive" oikea mies Huuhkajien peräsimeen

Pitkän linjan Huuhkaja-hyökkääjä Mikael Forssell ymmärsi Hans Backen visiota, muttei toteutustapoja. Uudesta Huuhkaja-luotsista Markku Kanervasta HJK-pelurilla on vain hyvää sanottavaa.

Mikael Forssell
Mikael Forssell Kuva: AOP
Antti Ennekari,
Otto Rönkä
Avaa Yle-sovelluksessa

Pitkän linjan Huuhkaja-hyökkääjä Mikael Forssell pitää Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Hans Backen potkuja valitettavina, mutta ymmärrettävinä. Ruotsalaisvalmentaja ei täyttänyt asetettuja odotuksia.

- Totta kai se on ikävä asia, mutta uskon, että tulokset puhuvat puolestaan. Valitetavasti maajoukkue ei saavuttanut sitä menestystä, mitä oltiin toivottu, Mikael Forssell pohti Yle Urheilun haastattelussa.

- Varmaan jokainen valmentaja ja pelaaja toivoo aina enemmän aikaa pestilleen. Mutta jalkapallo on raaka laji, jossa toivotaan ja halutaan aina menestystä ja tuloksia.

HJK:ta tätä nykyä edustava Forssell ehti jutella Backen kanssa muutamia kertoja tämän vain vajaan vuoden mittaiseksi jääneen pestin aikana.

- Hänen ideansahan olivat todella hyviä, mutta enemmänkin se toteutus – se, miltä joukkue on näyttänyt kentällä, niin siihen odotetaan nyt parannusta.

Päävalmentajaksi nousevasta Markku Kanervasta Forssellilla on vain hyvää sanottavaa. Pitkän linjan maajoukkuetoimija allekirjoitti kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

- "Rive" on erittäin analyyttinen ja hän haluaa voittaa, Forssell kehui Kanervaa.

- Se on varmsti jokaiselle maajoukkuevalmentajalle haaste, että kun ei saa päivittäin tehdä töitä pelaajien kanssa. Uskon Kanervan kuitenkin antavan läksyjä pelaajille: että mihin toivoo parannusta pelissä. Hän on varmasti hyvä mies siihen.

Suosittelemme