Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

Jouluapua-sivusto auttoi tänä vuonna 700 perhettä

Heidi Miettisen Tanskasta käsin organisoima Jouluapua.fi-sivusto auttaa vähävaraisia perheitä joulun alla.

Lahjapaketti.
Kuva: Henrietta Hassinen / Yle
Klaudia Käkelä
Avaa Yle-sovelluksessa

Heidi Miettisen perustama Jouluapua.fi-sivusto auttoi tänä vuonna peräti 700 vähävaraista perhettä. Sivuston kautta ihmiset voivat lahjoittaa perheille joululahjoja, koristeita, ruokaa ja kaikenlaista muuta tarpeellista. Esimerkiksi hygieniatuotteille on ollut kysyntää.

Vuonna 2013 perustettu ryhmä välitti ensimmäisenä vuotenaan apua 250 vähävaraiselle perheelle ja muutaman vapaaehtoisen voimin toiminta on kasvanut moninkertaisesti.

– Vuoden Jouluapua keräys on mennyt hienosti, oikeastaan yli odotusten. Olemme todella onnellisia ihmisten halusta auttaa. Olemme kiitollisia, että niin moni perhe on saanut apua jouluksi, Miettinen kertoo.

Nilsiäläislähtöinen Miettinen valittiin tänä vuonna myös Suomen Nuorkauppakamarin toimesta Vuoden nuoreksi menestyjäksi yhdessä Jaajo Linnonmaan ja Pekka Hyysalon kanssa.

– Palkinto tuntuu aivan mahtavalta! Perheiden kiitokset Jouluapua.fi-sivulla ovat paras palkka työlleni, mutta palkinto on mielettömän hieno tunnustus työlleni. Se antaa intoa jatkaa hyväntekeväisyystyötä ja projektiani, Tanskassa asuva Miettinen kertoo.

Suosittelemme sinulle