Hyppää sisältöön

Saara Aalto kiitti menestyksestään oululaista musiikkikasvatusta: "X Factorissa yhdistin kaiken täällä oppimani"

Oulun torilla eilen esiintynyt Saara Aalto kehui vuolaasti kotikaupunkinsa taidekasvatusta ja kannusti kaikkia tavoittelemaan haaveitaan.

Saara Aalto
Saara Aalto päätti juhlaesiintymisensä Oulun torilla Abban klassikkokappaleeseen The Winner Takes It All
Marko Pinola

Oulun murretta, hersyvää naurua ja vuolaita kehuja kotikaupunki Oulun taidekasvatukselle. Oulun torilla esiintynyt Saara Aalto ei säästellyt sanojaan noustessaan esiintymään yhdessä entisen lukionsa, Madetojan musiikkilukion kanssa.

– Tässä on minun opettajiani. Ja tämä on se Suomi, se maisema, josta maailmalla kerron, flunssainen, mutta valoisa ja huomiosta silmin nähden ilahtunut tähti aloitti.

– Täällä olen tanssikoulut käynyt, pianotunneille osallistunut ja musiikkikasvatukseni saanut. X Factorissa sain todella toteuttaa kaikkia niitä oppeja, joita olen täällä saanut, ensimmäistä kertaa kunnolla! Siksi minun oli siellä lavalla yhtä aikaa niin kotoisa ja toisaalta innostunut olo.

Winner takes it all räjäytti tunnelman

Saara Aalto esitti torilla neljä kappaletta, joista Abban Winner Takes iI All sai selvästi suurimmat suosionosoitukset.

Haaveita pitää olla ja ihan jokainen teistä voi saavuttaa hurjimmatkin haaveensa

Saara Aalto

– Oli upeaa esittää tämä kappale Lontoossa, sillä olin mukana sovitusta tekemässä. Haluan pianon, ja vähän lisää jousia, ja tuonne sitä ja tänne tätä. Se oli ihanaa! laulaja hehkutti ja lisäsi:

– Älkää kukaan ujostelko tai miettikö, voitteko saavuttaa jotakin. Haaveita pitää olla ja ihan jokainen teistä voi saavuttaa hurjimmatkin haaveensa.

Saara Aallon kotiinpaluukonserttia seurasi Oulun torilla viimassa ja pakkasessa arviolta 10 000 ihmistä.

Suosittelemme sinulle