Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

Mikko Korhonen golfaa kärkisijoista Etelä-Afrikassa

Mikko Korhonen on jaetulla 11. sijalla golfin Euroopan kiertueen kilpailussa Etelä-Afrikassa ennen päätöskierrosta.

Mikko Korhonen
Mikko Korhonen Kuva: Juha Taskinen
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

Mikko Korhonen pääsee lähtemään golfin Euroopan kiertueen South African Openin ratkaisevalle neljännelle kierrokselle erinomaisista asemista.Korhonen jakaa tuloksella -11 kilpailussa 11. sijaa neljän muun pelaajan kanssa.

Lauantaina Korhonen urakoi kaikkiaan 22 reikää, sillä aamun alkajaisiksi hän joutui pelaamaan loppuun ukkosen keskeyttämän toisen kierroksensa neljä viimeistä reikää. Ne hän selvitti yksi alle parin ja kirjasi toisen kierroksen tulokseksi komeasti kuusi alle.

Kolmannella kierroksella Korhonen jatkoi vahvaa menoaan, ja viimeisteli jo kentän toiselle reiälle eaglen. Etuysin loput reiät hän selvitti parein ja tehtaili takalenkillä kolme birdietä. Koko päivän aikana Korhonen ei tehnyt yhtään bogia.

- Oikeastaan kaikki on toiminut nyt kaksi kierrosta hyvin. Hyvä määrä väyläosumia ja putteja sisään. Pitkät raudat ovat olleet jäätävän hyviä par-kolmosilla, Korhonen kertoi.

- Yritän antaa mennä ja vetää lyönnin kerrallaan. Kiva tunnelma ja hyvin porukkaa paikalla, kun Rory McIlroy pelaa, hän sanoi.

Kolmen kierroksen jälkeen kilpailun kärkipaikalla on Englannin Graeme Storm (-17). Korhonen on englantilaisesta kuuden lyönnin päässä, mutta toisena olevaan Rory McIlroyhin eroa on vain kolme lyöntiä.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote

Suosittelemme sinulle