Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

Mikko Korhonen golfasi mukavat palkintorahat

Mikko Korhosen päätöskierros Etelä-Afrikassa oli kaksijakoinen.

Mikko Korhonen
Mikko Korhonen. Kuva: Juha Taskinen
Jonne Niemeläinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Mikko Korhonen sijoittui jaetulle seitsemännelle sijalle golfin Euroopan kiertueen Etelä-Afrikan osakilpailussa. Korhonen kirjasi kokonaistuloksen -13 (72-66-67-70).

Kuudetta kauttaan kiertueella pelaava Korhonen ansaitsee suorituksestaan palkintorahaa noin 22 500 euroa.

- Kiva lopettaa siitä mihin jäi, eli kärkiporukoihin. Oli se vähän yllätys, että veto oli näin hyvä heti alkuun. Ehkä vähän rennompi joulutauko toimii, kauden ensimmäisen kilpailunsa pelannut Korhonen kommentoi tiedotteessa.

Viimeinen kilpailupäivä oli Korhoselle kaksijakoinen. Ensimmäisen yhdeksän reiän aikana hän ei pystynyt viimeistelemään yhtään birdietä, mutta joutui taipumaan bogiin kahdesti. Kisan viimeisen yhdeksikön hän kuitenkin pelasi loistavasti ja teki peräti neljä birdietä. Kirsikkana kakun päällä hän ja oli lähellä eaglea reiällä 13, kun pallo jo kävi lähestymislyönnin jälkeen reiässä, mutta pomppasi kuitenkin ulos kupista.

- Matkaa oli noin 70 metriä. Se oli kyllä erikoinen pomppu. Pallo viihtyi kuitenkin maan alla hetken, ennen kuin pomppasi ulos. Tyytyväinen saa olla. Oli hyvä takaysi tänään, jaksoin odottaa ja olla kärsivällinen.

Kilpailun voitto ratkesi uusinnassa, kun Englannin Graeme Storm voitti pohjoisirlantilaisen Rory McIlroyn kolmannella uusintareiällä.

Suosittelemme sinulle