Hyppää sisältöön

Sadio Manén ja Senegalin turnaus ohi – Liverpool lennättää avainpelaajan takaisin yksityiskoneella

Liverpool haluaa Senegalin kanssa Afrikan mestaruusturnauksesta pudonneen Sadio Manén tiistaiksi takaisin Englantiin, kun Valioliigassa vastaan asettuu sarjakärki Chelsea.

Sadio Mane
Sadio Mané surkutteli kovin epäonnistunutta ja Senegalin jatkosta pudottanutta rangaistuspotkuaan. Kuva: AOP
Otto Rönkä

Valioliigaseura Liverpool on saamassa tärkeän vahvistuksen tiistaina pelattavaan tärkeään otteluun sarjaa johtavaa Chelseaa vastaan. Brittilehtien mukaan seuraomistaja Fenway Sports on järjestänyt yksityiskoneen hakemaan avainpelaaja Sadio Manén takaisin Englantiin Afrikasta.

24-vuotias Mané on ollut Senegalin maajoukkueen kanssa Afrikan mestaruusturnauksessa Gabonissa. Yhtenä ennakkosuosikeista kisoihin lähtenyt Senegal putosi kuitenkin dramaattisesti jatkosta lauantaina, kun Kamerun voitti puolivälieräottelun rangaistuslaukauskisan jälkeen.

Rankkarikisassa kaikki muut laukojat saivat vetonsa sisään, paitsi joukkueensa viimeisenä yrittänyt Mané. Senegalilaisen yrityksen torjui Kamerun-vahti Fabrice Ondoa.

Kiireelliseen ja hulppeaan paluulentoon on syynä tiistaina käytävä erittäin tärkeä ottelu, kun Liverpool kohtaa kotonaan sarjakärki Chelsean. Telegraph arvioi Sanén olevan pelissä ainakin vaihtopenkillä, jossei jopa avauksessa.

Jürgen Kloppin johtama Liverpool on kaivannut hyökkäyspäässä viihtyvää Manéa kovin viime viikkoina. Sarjassa neljäntenä oleva joukkue on voittanut Manén poissaollessa vain yhden ottelun, pudonnut molemmista britticupeista ja jäämässä nykyvauhdilla liigan kärkikyydistä.

Suosittelemme sinulle