Hyppää sisältöön

Euroopan ensimmäinen seksinukkebordelli Barcelonassa – ovatko kehittyneet seksirobotit pian "uusi normaali"?

Seksi ihmisen kanssa kuuluu pian menneisyyteen, kärjistää saksalainen Der Spiegel -lehti.

Silikoninen seksinukke.
Aikusten silikoninukke. Kuva: Jerome Favre / EPA
Ilpo Pajunen

Barcelonassa Espanjassa on avattu ensimmäisenä Euroopassa bordelli, jossa voi harrastaa seksiä "realistisen" näköisten silikoninukkien kanssa.

Lumi Dollsin nettisivuilla vakuutetaan, että nuket ovat aidon oloisia sekä liikehdinnältään että "tuntumaltaan".  Nukkeja on neljänlaisia: japanilaista animehahmoa muistuttava Aki, afrikkalainen Leiza, aasialainen Lili ja eurooppalainen Kati.

Nuken saa tunniksi käyttöönsä noin 120 eurolla. Kokonaan omakseen sellaiseni saa runsaalla viidellä tuhannella eurolla, kertoo Forbes-lehti. (siirryt toiseen palveluun)

Lumi Dolls lupaa, että nukke puetaan asiakkaan toivomalla tavalla. Se asetetaan myös haluttuun asentoon.  Yritys tarjoaa lisäksi huoneen, jossa voi kuunnella aistillista musiikkia tai katsoa videolta roisia pornoa.

Seksinuket ovat menestystuote Aasiassa

The Local (siirryt toiseen palveluun) -lehden mukaan seksinuket ovat olleet valtaisa menestys Japanissa ja Kiinassa. Niitä suosivat erityisesti kaukana kotoaan työskentelevät miehet, jotka eivät halua syyllistyä uskottomuuteen.

Nukeista povataan menestysartikkelia myös muualla. Valmistajat kilpailevat siitä, kuka kehittää ensimmäisenä realistisen seksirobotin, joka olisi ohjelmoitu täyttämään omistajiensa monipuolisia toiveita.

University of Londonissa järjestetään ensi lokakuussa kongressi, jonka aiheena on rakkaus ja seksi robottien kanssa.  Paikalle odotetaan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa. Tarkoitus on pohtia tulevaisuuden yhteiskuntia, joissa seksirobotit ovat "uusi normaali".

– Seksi ihmisen kanssa voi pian olla menneisyyttä, kärjistää saksalainen Der Spiegel -lehti. (siirryt toiseen palveluun) Sen mukaan metallista, silikonista ja tietokoneohjelmista koostettu nukke "voi tyydyttää asiakkaan". Robotit ovat sitä paitsi aina himokkaita, Der Spiegel huomauttaa.

Yhä edistyneempiä nukkeja tulossa markkinoille

Markkinoille on tulossa jo tänä vuonna seksirobotti, joka kykenee osoittamaan mielialoja ja tunteita. Sellaisen hinnaksi on arvioitu noin 15 000 euroa.

Kalifornialaisyritys Realdoll on puolestaan tuomassa markkinoille Harmony-nimisen kyborgin, jolle omistaja saa suunnitella mieluisan persoonallisuuden. Harmonylla on 12 luonteenpiirrettä, joista voi valita mieluisan yhdistelmän. Nukke voi olla esimerkiksi ujo, kiltti, naiivi tai älykäs.

Realdolliin saa myös mieluisan ihonvärin, halutun näköiset ja väriset hiukset, lävistyksiä tai vaikka sukuelimet, jotka poikkeavat normaalista.

Realdoll on jo myynyt vuoden 1996 jälkeen yli 5 000 seksinukkea, joilla tosin ei ole robottiominaisuuksia.

Uudenlaisten androidien lisääntyminen tuo tulleessaan rajuja muutoksia monille liike-elämän alueille, uskovat asiantuntijat. Esimerkiksi The Sun (siirryt toiseen palveluun) -lehden haastattelema australialaisseksologi Michelle Mars povaa seksirobottien palveluihin perustuvien lomakohteiden yleistyvän ympäri maailmaa.

The Sun uskoo Amsterdamin Punaisten lyhtyjen alueesta tulevan yksi ensimmäisistä seksirobottipalveluja tarjoavista paikoista.

Suosittelemme sinulle