Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

HPK taisteli makeaan voittoon JYPistä - Lahdessa jatkoerä

HPK tasoitti voitot 1-1:een jääkiekon SM-liigan puolivälieräsarjassa JYPiä vastaan. Pelicans ja KalPa lähtivät 2-2-tilanteessa jatkoeriin.

Pelicansin Kimi Koivisto (vas.) ja Iikka Kangasniemi
Kimi Koiviston kaksi maalia eivät riittäneet Pelicansille. Kuva: Matti Raivio / AOP
Matti Lehtisaari
Avaa Yle-sovelluksessa

HPK kaatoi JYPin 2-1 ja tasoitti voitot 1-1:een jääkiekon SM-liigan puolivälierissä. Oskari Manninen viimeisteli HPK:n voitto-osuman (2-1) kamppailun toisessa erässä.

JYP aloitti maalinteon Hämeenlinnassa, kun Michel Miklik vei vieraat avauserässä johtoon. Janne Lahti iski vain hetkeä myöhemmin 1-1-tasoituksen. Manninen ratkaisi taiston toisessa erässä HPK:lle.

Ilman maalivahtia pelannut JYP haki loppuminuuteilla hurjasti tasoitusta, mutta HPK-puolustus ja maalivahti Emil Larmi kestivät JYPin rynnistyksen. Larmi torjui ottelussa 31 kertaa ja JYP-maalivahti Juho Olkinuora 20 kertaa. 

Lahdessa Pelicans ja KalPa lähtivät 2-2-tilanteessa jatkoeriin. Kimi Koivisto laukoi lahtelaisten molemmat osumat ja iski 2-2-tasoituksen, kun ottelua oli pelaamatta vajaat viisi minuuttia. KalPan maalintekijöinä kunnostautuivat Janne Keränen (rangaistuslaukaus) ja Jesse Mankinen.

Tästä illan LIVE-seurantaan

Suosittelemme