Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

HPK:n Larmi loisti jälleen maalilla: "Olen saanut tunteet rajattua pelkästään positiiviseen fiilikseen"

HPK haki voiton Jyväskylästä toisessa jatkoerässä, kun Petteri Nikkilä viimeisteli 2-3 –maalin. HPK johtaa nyt ottelusarjaa 2-1. Yksi hämeenlinnalaisten voiton takuumiehistä oli jälleen maalivahti Emil Larmi.

Emil Larmi, HPK #33
Emil Larmi Kuva: Tomi Hänninen
Jussi Lindroos
Avaa Yle-sovelluksessa

**JYVÄSKYLÄ. **Nyt käytävät SM-liigan pudotuspelit ovat Emil Larmille uran ensimmäiset. Kaksikymppinen Larmi on ollut vakuuttava HPK:n maalilla, paineita hän ei suostu kuitenkaan ottamaan.

- Olen saanut tunteet rajattua pelkästään positiiviseen fiilikseen. Kaikki ylimääräinen, mikä voisi ajatuksia heilauttaa negatiiviseksi, on jätetty ihan kokonaan pois, Larmi kertoi.

Kovasta itseluottamuksesta kertoo myös se, että Larmi ei pidä liigan pudotuspelejä juniorivuosien vastaavia kummallisempina.

- Ei se nyt niin erilaista ole. Playoffit on playoffit, vaikka ne missä olisi, Larmi kuittasi.

JYPin liigapudotuspeliensikertalainen Jerry Turkulainen kuittasi Larmin vastauksen omalla tyylillään.

- Jaa, no nuo maalivahdit ovat vähän outoa sakkia. Kaikki tehdään pudotuspeleissä viimeisen päälle, asiat pitää hoitaa kunnolla. Kaikki asiat ratkaisee, Turkulainen kertoi.

Turkulainen avasi JYPin maalitilin avauserässä. JYPin ensimmäisessä erässä hankittu 2-1 –johto ei kuitenkaan riittänyt tänään.

- Tiukkoja pelejä, jokaisesta millistä taistellaan. Tänään ei riittänyt, nyt ei auta muu, kuin siirtää katsetta maanantaihin. Saa nähdä, mitä kuvioita huomenna viritellään maanantaita varten, Turkulainen päätti.

Larmi ei vielä maanantaita ajatellut.

- Nyt nopea huolto ja palautuminen, sitten varmaan aletaan keskittymään maanantaihin. En ole vielä asiaa niin pitkälle miettinyt, peli kerrallaan.

Suosittelemme