Hyppää sisältöön

Karmeaa käytöstä naisten käsipallo-ottelussa: rasistisia huutoja, virtsaa ja kolikoita pelaajien päälle

Katsomokäyttäytyminen riistäytyi käsistä naisten käsipallon Mestarien liigan ottelussa Budapestissa.

CSM Bukarestin Gnonsiane Niombla ja Linnea Torstensson.
CSM Bukarestin Gnonsiane Niombla (vas.) sai rasistisia huutoja osakseen Budapestissa. Hänellä ja Linnea Torstenssonilla oli kuitenkin aihetta iloon voiton jälkeen.
STT Urheilu

Katsomolevottomuudet ja rasismi riivasivat romanialaisen CSM Bukarestin ja unkarilaisen FTC Budapestin kohtaamista käsipalloilun naisten Mestarien liigan puolivälierässä Budapestissa lauantaina. Bukarestin ruotsalaisvalmentaja Per Johansson kertoi, että joukkueen maalivahdin Paula Ungureanun päälle heitettiin virtsaa, kolikoita ja sytyttimiä.

- Tämä oli Romania vastaan Unkari – kaksi maata, jotka vihaavat toisiaan. Maalivahtimme Paula sai päälleen litran virtsaa, kymmenen kolikkoa ja kolme sytytintä. 5 000 fasistia, natsia ja ultrakannattajaa huusi karmeimpia törkeyksiä läpi ottelun ja apinaääniä ranskalaispelaajallemme Gnos Niomblalle, Johansson kuvaili tapahtumia.

Ottelun norjalaistuomaristo keskeytti pelin kertaalleen. Liigan mestaruutta puolustava CSM Bukarest voitti otteluparin ja jatkaa neljän parhaan lopputurnaukseen, joka pelataan Budapestissa toukokuun alussa.

Suosittelemme sinulle