Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

Jesse Puljujärvi loukkasi itseään juuri ennen Ruotsi-välierää – "Rapatessa roiskuu"

Päävalmentaja Lauri Marjamäki ei ollut huolissaan, vaikka Jesse Puljujärven aamuharjoitukset jäivät kesken loukkaantumisen takia.

Jesse Puljujärvi
Jesse Puljujärvi. Kuva: Lehtikuva
Teemu Tammilehto
Avaa Yle-sovelluksessa

KÖLN. Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue harjoitteli terävästi lauantaiaamuna ennen illalla pelattavaa MM-välierää Ruotsia vastaan. Kokoonpano oli sama kuin torstain USA-puolivälierässä, eli Jesse Puljujärvi ja Juhamatti Aaltonen jatkavat pelaavissa ketjuissa. Katso kokoonpano tästä.

Puljujärven harjoitukset jäivät tosin lauantaiaamuna kesken, kun nuori hyökkääjä törmäsi kamppailutilanteessa maaliin ja loukkasi itseään. Kanssapelaajat auttoivat Puljujärven ylös jäältä ja hän nilkutti vaihtoaitioon tarkistettavaksi. Hetkeä myöhemmin hän poistui huoltohenkilökunnan kanssa pukukoppiin, kun muu joukkue jatkoi vielä hetken harjoituksia.

- En ehtinyt kysyä sen jälkeen, kun kaatui maaliin, että mikä on tilanne. Rapatessa roiskuu ja välillä sattuu ja tapahtuu. Meillä on tuolla Miro Aaltonen ja Tomi Sallinen valmiina hyppäämään kehiin, päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi tuoreeltaan Puljujärven tilannetta.

Suomi ja Ruotsi kohtaavat välierässä kello 20.15.

Suosittelemme