Hyppää sisältöön

Pauli Aalto-Setälästä Turun yliopiston työelämäprofessori

Pauli Aalto-Setälä alkaa vetää uutta Digital Mindset -koulutusohjelmaa, jonka teemoja ovat muun muassa digitaaliset innovaatiot ja johtaminen.

Kuva: Kotimaa-yhtiöt

Turun yliopisto on nimittänyt Pauli Aalto-Setälän työelämäprofessoriksi. Humanistisen tiedekunnan ja kauppakorkeakoulun yhteinen professuuri on sivutoiminen, ja se kestää kaksi vuotta.

Aalto-Setälä alkaa vetää uutta Digital Mindset -koulutusohjelmaa, kerrotaan Turun yliopiston tiedotteessa. Koulutusohjelman teemoja ovat digitaalinen disruptio, uusi työ ja työkulttuuri, digitaaliset innovaatiot ja johtaminen. Teemoja käsitellään humanistisesta ja liiketoiminnallisesta näkökulmasta.

Pauli Aalto-Setälä toteaa Turun yliopiston tiedotteessa, että professuuri on valtava kunnia ja vastuu.

– Turun yliopisto on yrittäjyysyliopisto, jossa on minulle paljon opittavaa ja tutkittavaa. Ajattelen myös niin, että kun elämässään on pärjännyt aika hyvin, on velvollinen myös jakamaan oppejaan ja virheitään seuraaville sukupolville tuomalla yritykset kampukselle helpottamaan työelämään siirtymistä.

Uusia tuulia yliopistolle

Turun yliopiston henkilökunta ottaa pitkään media-alalla työskennelleen Pauli Aalto-Setälän innolla vastaan. Kauppakorkeakoulun dekaani Markus Granlund uskoo, että Aalto-Setälä tuo koulutusohjelmiin uusia tuulia.

– Aalto-Setälän asiantuntijuus kytkeytyy erityisen hyvin kauppakorkeakoulussa muun muassa median murrokseen, tulevaisuuden liiketoimintamalleihin ja liiketoiminnallisiin disruptioihin liittyvään tutkimukseen ja koulutukseen, Granlund toteaa yliopiston tiedotteessa.

Kun elämässään on pärjännyt aika hyvin, on velvollinen myös jakamaan oppejaan ja virheitään seuraaville sukupolville tuomalla yritykset kampukselle helpottamaan työelämään siirtymistä.

Pauli Aalto-Setälä

Humanistisen tiedekunnan dekaani Eija Suomela-Salmi puolestaan odottaa, että Aalto-Setälän professuuri tarjoaa koulutukseen työelämänäkökulmaa ja -yhteyksiä.

– Humanistisessa tiedekunnassa Aalto-Setälän asiantuntemus liittyy erityisen hyvin Digital Humanities Turku -profilaatiohankkeeseen, mediatutkimukseen sekä yleisemminkin eri oppiaineissa annettavaan viestinnälliseen koulutukseen.

Suosittelemme sinulle