Hyppää sisältöön

Lähetä Ylelle uutiskuva tai -video tai kerro kokemuksistasi

Olitko tapahtumapaikalla? Otitko uutistapahtumasta kuvan tai videon? Lähetä se meille. Maksamme julkaistuista uutiskuvista ja -videoista palkkion.

Kuvan tai videon voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen uutisvinkki@yle.fi. Kuvan voit lähettää myös yllä olevan lomakkeen kautta.

Juttuvinkkejä voit lähettää samaan sähköpostiosoitteeseen. Kiireisen juttuvinkin voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 09-1480 7171.

Myös palaute on aina tervetullutta, helpointa palautteen lähettäminen on tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).

Materiaalin julkaiseminen

Emme takaa kaiken meille lähetetyn materiaalin julkaisemista. Maksamme palkkion Yle Uutisten hallinnoimilla internet-sivuilla ja/tai TV-uutisissa julkaistusta uutiskuvasta tai -videosta. Lähettämällä materiaalia et luovuta tekijänoikeuksiasi, ainoastaan vapaan edelleenkäyttöoikeuden Ylelle ja sen kansainvälisille kumppaneille, jotka saattavat olla kiinnostuneita jutun ollessa poikkeuksellisen merkittävä tai erikoinen.

Olemme sinuun yhteydessä, jos julkaisemme lähettämäsi kuvan tai videon.

Oikeudet materiaaliin

Kuvan tai videon lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin. Samalla lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on oikeus luovuttaa materiaali Yle Uutisille.

Jos kuvaa tai videoita käytetään uutistarkoituksessa, ei julkisella paikalla kuvaamiseen tarvita lupaa. Tässä tapauksessa ei myöskään tarvita julkistamislupaa videossa/kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.

Muissa tapauksissa lähettäjällä tulee olla suostumuksensa kaikilta kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä siihen, että Yle Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Suosittelemme sinulle