Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 5 vuotta vanha

Chelsean ja Arsenalin kiihkeässä paikallispelissä ei nähty maaleja - David Luizille punainen kortti

Chelsea ja Arsenal pelasivat maalittoman tasapelin. Chelsea jatkaa kolmantena Valioliigassa.

Chelsean Cesar Azpilicueta ja Arsenalin Danny Welbeck kamppailevat pallosta.
Chelsean Cesar Azpilicueta ja Arsenalin Danny Welbeck kamppailevat pallosta. Kuva: EPA
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

Chelsea ja Arsenal pelasivat kiihkeän paikallisottelun jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kamppailussa nähtiin vauhtia ja kovaakin peliä, mutta lopulta jäätiin maalittoman tasapeliin. Chelsea jatkaa liigassa kolmantena. Vaikean alkukauden pelannut Arsenal pysyy edelleen sijalla 12.

Ensimmäinen yllätys nähtiin jo ennen ottelun alkua, kun Arsenalin Alexis Sanchez oli jätetty vaihtopenkille. Myös loukkaantumisestä toipuva Chelsean Eden Hazard aloitti vaihdossa.

Avausjakso oli vauhdikas ja molemmilla oli paikkansa. Arsenalin ensimmäinen hyvä paikka tuli Danny Welbeckille, jonka pusku suuntautui ohi maalin. Chelsean Pedro pääsi läpi, mutta laukaus jäi vaisuksi.

Ensimmäisen puoliajan lopulla Arsenal otti enemmän otetta kamppailusta ja sillä oli myös erinomainen tilaisuus johtomaaliin. Aaron Ramsey pujotteli vetopaikkaan ja laukoi tolppaan. Jatkotilanteessa Alexandre Lacazetten ohjaus tyhjän maalin edestä nousi maalin yli.

Toisella puoliajalla tekopaikat olivat harvemmassa. Sanchez ja Hazard tulivat kentälle hieman ennen 70 minuutin täyttymistä. Arsenalin Shkodran Mustafi puski pallon maaliin, mutta oli tilanteessa paitsiossa. Chelsea oli muuten toisella puoliajalla enemmän niskan päällä. Aivan lopussa Chelsean David Luiz sai punaisen kortin potkaistuaan Sead Kolasinacia jalkaan

Suosittelemme sinulle