Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 6 vuotta vanha

Saara Aalto valittiin vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi

Suomalaislaulaja nousi kansainväliseen maineeseen viime vuonna Britannian X-Factor-ohjelmassa. Aalto sijoittui kilpailussa toiseksi.

Saara Aalto
Saara Aalto Kuva: AOP
Annette Blencowe
Avaa Yle-sovelluksessa

Laulaja Saara Aalto on valittu vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi. Valinta julkistettiin tänään torstaina.

Palkinnon Aallolle jakoi Yle Urheilun entinen toimittaja Kaj Kunnas, joka valittiin vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi viime vuonna.

Positiivista asennetta markkinoiva yritys Positiivarit Oy ja Suomen Nuorkauppakamarit ry ovat jakaneet vuoden positiivisimman suomalaisen kunniamaininnan vuodesta 1993.

Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati kertoo tiedotteessaan vaikuttuneensa "Aallon valoisasta persoonasta, sitkeydestä ja rohkeudesta kulkea omaa tietään kohti unelmiaan".

Saara Alto on luonut uraansa Suomessa yli kymmenen vuoden ajan. Hän on tullut suomalaisille tutuksi mun muassa Talent-laulukilpailussa vuonna 2007 ja Euroviisukarsinnoissa vuonna 2011.

Hänet on nähty myös Voice of Finlandissa vuonna 2012 ja Uuden Musiikin kilpailussa vuonna 2016.

Aalto tuli kansainvälisesti tunnetuksi viime vuonna, kun hän osallistui Britannian X-Factor-ohjelmaan. Aalto sijoittui kilpailussa toiseksi.

– Saara Aalto on osoittanut erityistä tahdonvoimaa ja sisua tavoitteidensa saavuttamisessa ja toimii esimerkkinä muille suomalaisille siitä, kuinka omien haaveidensa eteen voi ja pitää tehdä töitä, Suomen Nuorkauppakamarit kirjoittaa tiedotteessaan.

Suosittelemme