Hyppää sisältöön

Riitta Väisänen valloitti katsojat A-teeman Lihava Suomi -ohjelmassa

Avoimet kertomukset estrogeenipuutosmakkaroista ja niiden seurauksista saivat silkkaa kiitosta sosiaalisessa mediassa.

A-teema: Lihava Suomi: Riitta Väisänen panikoi vatsamakkaransa kanssa uimahallissa
A-teema: Lihava Suomi: Riitta Väisänen panikoi vatsamakkaransa kanssa uimahallissa

”Minä olen Riitta Väisänen – Je suis Riitta Väisänen”

Juontaja, entinen Miss Eurooppa ja nykyinen tubettaja Riitta Väisänen (siirryt toiseen palveluun) sai katsojien sympatiat jo A-teema: Lihava Suomi –ohjelman suoran lähetyksen aikana. Eniten riemua herätti Väisäsen kertomus nolosta uimahallimatkasta.

Ja näin Riitta Väisänen kertoi ”estrogeeninpuutosmakkaraoistaan”:

Riitta Väisänen
Juontaja Riitta Väisänen A-teema: Lihava Suomi -lähetyksessä.

Entä mitä tapahtui kun orimattilalaiset saivat tietää, että Väisänen käy henkilökohtaisella hyvinvointivalmentajalla? Sen jälkeen hän ei saanut olla rauhassa ruokakaupassakaan:

Riitta Väisänen
Juontaja Riitta Väisänen A-teema: Lihava Suomi -lähetyksessä.

Riitta Väisänen muisteli myös, kuinka hänen isänsä 40 vuotta sitten painoi 140 kiloa. Sitten isä liittyi Painonvartijoihin, laihdutti 86-kiloiseksi ja päätyi järjestön kunniajäseneksi. Paino on pysynyt alhaalla tähän päivään asti.

Yhteensä 11 vierasta

Suomi lihoo ja lihavuuden hoito on retuperällä. Siitä olivat yksimielisiä kaikki yksitoista vierasta, jotka osallistuivat Suomen suurimman keskusteluohjelman, A-teeman Lihava Suomi –ohjelman suoraan lähetykseen torstaina 28. syyskuuta.

Yli puolet suomalaisista on ylipainoisia ja joka viides meistä on lihava. Olemme edelleen Pohjoismaiden lihavin kansa. A-teema: Lihava Suomi on nähtävissä myös Yle Areenassa. Koko ohjelma tulee katsottavaksi pienellä viiveellä tänne.

Suosittelemme sinulle