Hyppää sisältöön

Mystinen nörttitubettaja nousee uuden kotimaisen nuortensarjan tähdeksi

Tietokonepelien maailmaan sijoittuva Nörtti: DragonSlayer666 -nuortensarja tavoittelee yleisöä omaperäisen tubettajapersoonan avulla.

Kuvassa Dragonslayer666 (Samuel Kujala).
Tähtihetkessä Nörtti: DragonSlayer666 -ohjaaja kertoi sarjan omalaatuisesta pelaajahahmosta.
Jenni-Maarit Koponen

Yle Areenassa tänään julkaistu uusi nuorisosarja sijoittuu pelaamisen ja e-urheilun maailmaan. Nörtti: DragonSlayer666 -sarjan fiktiivinen tubettajahahmo on jo ennen sarjan julkaisua saanut suosiota YouTubessa. Nörttipelaajan hahmo on kiinnostanut erityisesti teinipoikia.

Sarjan ohjaaja-käsikirjoittaja Aleksi Delikouras avasi Aamu-tv:n Tähtihetkessä sarjan ulottuvuuksia. Näistä syistä Nörttiä kannattaa seurata:

1. Taustatyö on tehty

– Sarjaan on tehty huomattavaa taustatyötä, käsikirjoitusta on hiottu uudelleen ja uudelleen. Tärkeimpänä lähtökohtana on aitous. Jos joku nuorelle tarjottu asia ei ole aitoa, sille ollaan allergisia.

2. Nörtiltä nörteille

– Sarjaan on haettu nostalgiaa nörttiskenestä, joka alkaa jo 70-luvulta ja Star Warsista. Kaikenikäiset nörtit tunnistavat sarjan ilmiöt.

3. Hahmo elää elämäänsä YouTubessa

– Minua on kiinnostanut fiktion ja todellisuuden välimaasto. Hahmon pitää pystyä seikkailemaan somekanavilla todellisen tyypin tapaan. Eri alustat syventävät hahmon ja sarjan maailmaa.

4. Vinkkejä pelaajille

– Propelaajien ja sellaisiksi haluavien kannattaa katsoa vinkkejä, miten tulla hyviksi pelaajiksi. Vähemmän pelaavat nuoret varmasti kiinnostuvat puolestaan antisankarihahmosta.

5. Tuore näkökulma

– Sarjan tuottajat ymmärsivät ottaa nuoren ohjaajan tekemään sarjaa.

Suosittelemme sinulle