Hyppää sisältöön

Jälkihien raati ihastelee Lauri Markkasen sinnikkyyttä: "Se on huippu-urheilijan merkki!"

Ylen aamu-tv:n Jälkihiessä paketoitiin viikon urheiluaiheet, kuten Lauri Markkasen otteet koripallon NBA:ssa, Veikkausliigan ratkaisupelit sekä formulat.

Lauri Markkanen
Reetta Meriläinen, Tero Karhu ja Bubi Wallenius paketoivat viikon urheiluaiheet, kuten Lauri Markkasen otteet koripallon NBA:ssa, Veikkausliigan ratkaisupelit sekä formulat.

Ylen aamu-tv:n Jälkihiessä pureuduttiin maanantaiaamuna 23.10. NBA-parketeilla aloittaneen Lauri Markkasen loisto-otteisiin. Reetta Meriläinen, Tero Karhu ja Bror-Erik "Bubi" Wallenius olivat kaikki yhtä mieltä siitä, että 20-vuotias tulokas kuuluu paitsi maailman parhaaseen koripallosarjaan myös noussee tulevaisuudessa lajin ykköshuippujen joukkoon.

- Pelit ovat alkaneet hyvin. Tuntuu tosin, ettei hän itse ole välttämättä vielä ihan tyytyväinen..., Meriläinen alusti.

- Se on hyvä merkki! Kunnes pääsee vielä parempaan joukkueeseen, komppasi Wallenius.

Markkanen on tehtaillut kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa 17 ja 13 pistettä. Liigan tyvipäähän povattu Bulls on aloittanut kuitenkin tylysti kahdella tappiolla.

- Amerikassa voittamisen kulttuuri on kuitenkin hieman erilaista kuin meillä. Media mielellään seuraa siellä tilastoja – jotka Laurin kohdalla tietysti ovat ihan mahtavia – mutta siellä halutaan myös tuloksia, Wallenius muistutti.

- Mutta Markkasta eivät paineet tai epäonnistumiset näytä toisaalta vaivaavan. Hänessä on aivan hirvittävästi potentiaalia, analysoi puolestaan Tero Karhu.

Lisäksi Jälkihien sohvalla keskusteltiin jalkapallon Veikkausliigasta ja formuloista – katso osio kokonaisuudessaan artikkelin kuvaa klikkaamalla.

Suosittelemme sinulle