Hyppää sisältöön

Kansanedustaja Tiina Elovaara pyrkii Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtajaksi

Elovaara haluaa vahvistaa erityisesti naisten ja nuorten asemaa puolueessa. Sinisen tulevaisuuden ensimmäinen puoluekokous on Tampereella 16.12.

Tiina Elovaara
Tiina Elovaara on sinisen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja. Kuva: Marjut Suomi / Yle
Antti Palomaa

Tamperelainen kansanedustaja Tiina Elovaara lähtee mukaan sinisten varapuheenjohtajakisaan.

– Haluan vahvistaa erityisesti naisten ja nuorten asemaa puolueessa. Haluan myös kehittää puoluetta yhteistyöllä ja avoimuudella. Meillä on hyvä tilaisuus luoda aivan uudenlaista poliittista kulttuuria puhtaalta pöydältä, Elovaara perustelee ratkaisua tiedotteessa.

Elovaara toivoo myös maakuntien ihmisiä asettumaan ehdolle.

– Tarvitsemme kentän väkeä rohkeasti mukaan rakentamaan puoluetta, Elovaara sanoo.

– Minulla on sellainen toive, että tähän puolueeseen lähtisi mukaan myös täysin uusia ihmisiä. Toki kaikki ovat tervetulleita, mutta meitä lähestyvät sellaiset ihmiset, jotka eivät ole aikaisemmin olleet mukana politiikassa, Elovaara sanoo Ylelle.

Elovaara on 30-vuotias ensimmäisen kauden kansanedustaja Tampereelta. Hän on sinisen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja ja laki- ja ulkoasianvaliokuntien jäsen.

Sinisen puolueen puheenjohtajisto valitaan puoluekokouksessa Tampereella 16.12. Tähän mennessä varapuheenjohtajan paikkaa ovat ilmoittaneet tavoittelevansa työministeri Jari Lindström ja sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila.

Puolueen puheenjohtajaksi pyrkii Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho.

Perjantaina julkaistussa Ylen puoluekannatusmittauksessa sinisten kannatus oli vain runsaan prosentin.

Suosittelemme sinulle