Hyppää sisältöön

Laura Huhtasaaren kodin ikkunat rikottiin joululoman aikana

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari huomasi rikotut ikkunat perjantaina palattuaan joululomalta kotiin Poriin.

Laura Huhtasaari Kuva: Ilmari Fabritius / Yle

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja presidenttiehdokas Laura Huhtasaari vahvistaa Ylelle, että hänen perheensä Porissa sijaitsevan kotinsa kaksi ikkunaa on rikottu joulun aikana. Asiasta kertoi aikaisemmin Suomen Uutiset (siirryt toiseen palveluun) ja Satakunnan Kansa (siirryt toiseen palveluun).

Huhtasaari oli perheensä kanssa jouluna lomalla Sveitsissä ja huomasi ikkunoiden hajottamisen palattuaan kotiin perjantaina iltapäivällä.

Satakunnan Kansan mukaan Huhtasaaren taloyhtiön puheenjohtaja oli huomannut asian aikaisemmin, ja oli tehnyt siitä jo rikosilmoituksen.

Huhtasaari kertoo, että hänen kotinsa on joutunut aikaisemminkin vandalisoinnin kohteeksi. Nyt tilanne käydään viranomaisten kanssa läpi, ja turvatasoa todennäköisesti nostetaan.

– Joulukuun alussa talon seinään oli spreijattu "homohuora". Siihen on nyt jo maalattu päälle. Tämä rikkoo kaikki rajat, kun kotiin tunkeudutaan, hän kommentoi Satakunnan Kansassa.

Presidenttiehdokkuuteensa tai politiikkaansa hän ei aio antaa tapauksen vaikuttaa.

– Onhan tämä järkyttävää, mutta minä olen demokraattisissa vaaleissa ehdolla ja aion olla loppuun asti.

Suosittelemme sinulle