Hyppää sisältöön

Mikä on jalkapallon MM-kisojen kaikkien aikojen hienoin maali? Äänestä suosikkiasi ja voit voittaa Huuhkajien pelipaidan

Palkinnot jaetaan äänestäneiden kesken maanantain Montenegro–Suomi- lähetyksessä. Suorat lähetykset Huuhkajien Kansojen liigan otteluista TV2:ssa, Areenassa ja Yle-sovelluksessa perjantaina 23.9. klo 21 ja maanantaina 26.9. klo 21.

Jalkapalloilijat Diego Maradona, James Rodríguez ja Michael Owen
Muun muassa Diego Maradona (vas.), James Rodriguez ja Michael Owen ovat tehneet upeita maaleja MM-kisoissa. Kuva: Shutterstock, Sven Simon, All Over Press
Joska Saarinen

Suomi kohtaa perjantaina Romanian Kansojen liigan ottelussa klo 21.45. Suora lähetys ottelusta TV2:ssa, Areenassa ja Yle-sovelluksessa klo 21 alkaen.

Mikä on jalkapallon miesten MM-historian hienoin maali? Vastausta kysymykseen haetaan Huuhkajien Kansojen liigan otteluiden yhteydessä syyskuussa.

Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan tässä jutussa. Voittaja julistetaan maanantaina 26.9. Montenegro–Suomi-ottelun lähetyksessä. Palkinnot arvotaan kaikkien äänestäjien kesken.

Jalkapallon MM-turnaus käynnistyy kahden kuukauden kuluttua Qatarissa. Kisoja odotellessa voi tutustua MM-historiaan upeiden maalien kautta. Alla olevassa äänestyksessä on kymmenen Ylen jalkapallotiimin valitsemaa maalia ja klipit niistä. Voit äänestää myös omaa suosikkiasi listan ulkopuolelta.

Voit antaa vain yhden äänen ja se vaatii kirjautumisen Yle-tunnuksella. Äänestys päättyy maanantaina klo 21.45.

Suora lähetys maanantain Montenegro-ottelusta alkaa TV2:ssa, Areenassa ja Yle-sovelluksessa klo 21.

Jalkapallon MM-kisat nähdään Ylen kanavilla 20.11.–18.12.

Suosittelemme sinulle