Hyppää sisältöön

Turvallisuus ja lemmikit kiinnostivat messuyleisöä Tampereella: yli 12 000 kävijää

Lemmikkimessuilla oli aikaisempia vuosia monipuolisempi näytteilleasettajien joukko sekä ennätyksellisen suuri määrä eri lemmikkieläinlajeja.

Kokonaisturvallisuus messujen halli. Puolustusvoimien ja poliisin messupisteet.
Kokonaisturvallisuus-messut järjestettiin Tampereen messukeskuksessa perjantaina ja lauantaina. Toimintaansa esittelivät myös poliisi ja puolustusvoimat. Kuva: Matias Väänänen / Yle
Heli Mansikka

Kokonaisturvallisuus- ja lemmikkimessut keräsivät Tampereen messu- ja urheilukeskukseen perjantain ja sunnuntain välisenä aikana yli 12 000 kävijää.

Kokonaisturvallisuus-messujen teemoista kyberturvallisuus ja arkinen varautuminen herättivät vilkasta keskustelua. Ohjelmalavalla nähtiin nimekkäitä puhujia, esimerkiksi Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola sekä kyberturvallisuuden asiantuntijat Jarno Limnéll ja Kimmo Rousku.

Yle vieraili messuilla perjantaina. Videolla ihmiset kertovat, miten ovat oppineet elämään epävarmuuden kanssa.

Lemmikki Tampere messuilla oli aikaisempia vuosia monipuolisempi näytteilleasettajien joukko sekä ennätyksellisen suuri määrä eri lemmikkieläinlajeja.

Kävijöitä ihastuttivat niin terraarioeläimet, lemmikkilinnut, papukaijat, fretit, siilit ja torakat kuin kesyrotat, gerbiilit, lemmikkikanit, koirat ja erilaiset kissarodutkin.

Kokonaisturvallisuus-messujen seuraava ajankohta ja järjestämispaikkakunta tarkentuvat myöhemmin. Lemmikki Tampere järjestetään seuraavan kerran 16.–17.9.2023.

Lisää Pirkanmaan uutisia Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Onko sinulla uutisvinkki tai kuvasitko uutistilanteen? Lähetä vinkki tampere@yle.fi.

Suosittelemme sinulle