Hyppää sisältöön

Maastopyöräilijät saivat uuden Aulanko-reitin Aulangonjärven itäpuolelle

Aulangon Luontoliikuntakeskuksen pysäköintialueen laidalta löytyy puolestaan digitaalinen opaste, josta selviävät muun muassa Aulangon reitit ja nähtävyydet.

Usvaa Aulangonjärven yllä lokakuussa 2019
Aulangon uusin maastopyöräreitti kulkee Aulangonjärven itäpuolella eli kuvassa vastarannalla siintävän metsikön uumenissa. Arkistokuva. Kuva: Harri Oksanen / Yle
Tiina Kokko

Hämeenlinnan Aulangolla on ollut käynnissä Kohti kestävää Aulankoa -hanke. Sen myötä Aulangolle on viimeisimpänä valmistunut uusi maastopyöräreitti sekä digitaalinen opastaulu, kertoo Hämeenlinnan kaupungin tiedote.

Maastopyöräilijöille tarkoitettu uusin opastettu reitti on Aulangonjärven itäpuolella eli metsä-Aulangolla. Reitti on pituudeltaan noin seitsemän kilometriä ja sen lähtöpaikat ovat Aulangon Luontoliikuntakeskuksella sekä Kihtersuolla. Hämeenlinnan kaupungin tiedotteessa on kartta (siirryt toiseen palveluun), joka näyttää uuden reitin sijoittumisen maastoon.

Aulangon Luontoliikuntakeskuksen pysäköintialueen laidalle on puolestaan asennettu digitaalinen opaste, josta löytyvät muun muassa Aulangon alueen reitit, nähtävyydet ja palvelut. Alueella on myös uusi, kaikkien käytössä oleva käymälä, joka on auki kello 7–21.

Kaupungin mukaan avantouintipaikan pukeutumistilojen uusiminen siirtyy ensi vuoden keväälle.

Lisää Kanta-Hämeen uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle