Hyppää sisältöön

Influenssarokotuksen ajanvaraus on aiheuttanut ruuhkaa terveyspalveluissa – takaisinsoittoa terveysasemalta on joutunut tänään odottamaan

Jyväskylässä influenssarokotuksen ajanvaraus avautui siihen oikeutetuille toissapäivänä. Kaupunki ohjeistaa varaamaan ajan netissä ruuhkautumisen estämiseksi.

Hoitaja pistää rokotusta olkavarteen.
Influenssarokotuksen yhteydessä voi THL:n suositusten mukaan ottaa myös koronarokotteen, jos taudin sairastamisesta tai edellisestä rokotteesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Kuva: Tiina Jutila / Yle
Riina Mäentausta

Influenssarokotuksen ajanvarauksen aukeaminen on ruuhkauttanut takaisinsoittoja Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten terveyspalveluissa.

Jyväskylän kaupunki kehottaa tekemään ajanvarauksen netissä, jotta ruuhkaa saataisiin hillittyä. Ajanvaraus aukeni siihen oikeutetuille keskiviikkona.

Jyväskylän kaupungin mukaan rokotteita riittää kaikille sitä tarvitseville.

Influenssarokotteen kanssa voi ottaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n suositusten mukaisesti myös koronarokotteen, jos sairastetusta taudista tai edellisestä rokotteesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Suosittelemme sinulle