Hyppää sisältöön

Sebastian Aholla on Ville Gallen puhelinnumero ja pieni käärmeinho – Yle esittää kulttimaineeseen nousseen NHL Without a Map -sarjan uuden kauden

Suomalaiset NHL-pelaajat kertovat uriensa käännekohdista ja neuvovat NHL-urasta haaveilevia kiekkolupauksia. Lisäksi mukana on Ylen NHL-asiantuntija Ismo Lehkosen vinkkinurkka.

Suomalaiset NHL-pelaajat Mikko Rantanen, Sebastian Aho, Juuse Saros, Kasperi Kapanen, Artturi Lehkonen, Miro Heiskanen, Jani Hakanpää ja Ylen NHLWAM-logo.
Kuva: All Over Press, Kuvamuokkaus: Jaakko Torvi / Yle
Riku Porvari
Avaa Yle-sovelluksessa

Kulttimaineeseen nousseen NHL Without a Map -sarjan (NHLWAM) porukka tapasi joukon suomalaisia NHL-tähtiä. Mukana ovat Mikko Rantanen, Sebastian Aho, Juuse Saros, Artturi Lehkonen, Miro Heiskanen, Kasperi Kapanen ja Jani Hakanpää.

Nyt jaksot ovat nähtävissä myös Yle Areenassa. Pääset katsomaan sarjaa tästä linkistä.

NHLWAM-piinapenkissä pelaajat kertovat uriensa käännekohdista, jakavat neuvonsa NHL-urasta haaveileville lupauksille ja joutuvat revolverikysymysten yllättämiksi.

Dallas Starsin puolustaja Jani Hakanpää muistaa elävästi uransa tärkeimmän käännekohdan, kun arkeen liittyi urheilupsykologi Tuomas Grönman.

Colorado Avalanchen hyökkääjä Artturi Lehkonen kertoo, että tilanne olisi todella paha, jos äiti häpeäisi häntä. Tunne liittyy turkulaisen TuTon nuorten joukkueen 0–27-häviöön Moskovan TsSKA:lle, jota isä väritti valhein.

Carolina Hurricanesin hyökkääjä Sebastian Aho arvuuttelee, että hänen puhelinluettelossaan kuuluisin ihminen on rap-yhtye JVG:n Ville Galle. Dallas Starsin puolustaja Miro Heiskanen sanoo, että harjoittelu on olennaista, mutta tekemisestä nauttiminen on tärkeintä. Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros pelkää haita ja hämähäkkejä.

Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen paljastaa, että hänen lempiurheilijansa on jalkapalloseura Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta. Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä Kasperi Kapanen osallistuisi pakon edessä Big Brotheriin, mutta mieluusti olisi menemättä tosi-tv-ohjelmiin.

Jokaisessa jaksossa on mukana myös Ylen NHL-asiantuntijan Ismo Lehkosen vinkkinurkka, jossa avataan pelin tärkeimpiä yksityiskohtia.

Katso kaikki NHLWAM-sarjan jaksot tästä linkistä.

Lue myös:

Suosittelemme sinulle