Hyppää sisältöön

Ykkösaamussa Riikka Purra – mitä haluat kysyä perussuomalaisten puheenjohtajalta?

Oppositio haastaa hallituksen kerta toisensa jälkeen ajankohtaisilla välikysymyksillä. Perussuomalaisten tavoitteena ovat myös suuret muutokset nykymenoon.

Tarja Oinonen

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Perussuomalaiset ovat olleet syksyn aikana tekemässä hallitukselle välikysymyksiä (siirryt toiseen palveluun) maatalouden kriisistä ja ruuantuotannosta, EU-vaikuttamisen laiminlyönneistä ennallistamisasetuksessa, energiamarkkinoiden toiminnasta, sähkön hinnasta ja hallituksen Fortum-politiikasta sekä vanhuspalveluiden ja terveyspalveluiden tilasta. Puolue tekee välikysymyksen myös nuoriso- ja katujengirikollisuudesta.

Vaihtoehtobudjettia esitellessään puolueen puheenjohtaja Riikka Purra sanoi puolueen haluavan pelastaa hyvinvointivaltion, joka on hallituksen ohjelmalla menossa päin seinää. Perussuomalaiset supistaisivat lainaottoa, ja leikkauskohteiksi Purra luetteli kehitysavun, Suomelle haitallisen maahanmuuton, ilmastotoimet ja myös Yleisradion.

Ykkösaamun suorassa haastattelussa TV1:ssä ja Yle Radio 1:ssä on lauantaina kello 10.05 perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra. Haastattelijana on Seija Vaaherkumpu.

Riikka Purralle voit lähettää kysymyksiä sähköpostitse osoitteella tv1.ykkosaamu@yle.fi tai oheisella lomakkeella.

Suosittelemme sinulle